Til hovedinnhold

Send søknader til Bærekraftsstøtta

Er din organisasjon interessert i FNs bærekraftsmål? Vil dere lære mer om fred, mindre ulikhet eller klimaendringene? Da kan dere søke om støtte til deres prosjekt fra Bærekraftsstøtta!  

Bærekraftsstøtta er en støtteordning for landsdekkende demokratiske barne- og ungdomsorganisasjoner. Målet til bærekraftsstøtta er å bidra til at flere barne- og ungdomsorganisasjoner kan jobbe med FNs bærekraftsmål. På LNUs ressursside for Bærekraft kan dere finne inspirasjon til temaer dere kan utforske eller aktiviteter dere kan gjennomføre. 

Bærekraftsstøtta er åpen for søknader fra lokallag, regionallag og sentralledd i demokratiske barne- og ungdomsorganisasjoner hvor minst halvparten av medlemmene er under 26 år. Lokal- og regionallag ikke trenger å søke gjennom sentralleddet. Likevel kan det være lurt å forhøre dere med sentralleddet før søknaden sendes inn. Det er begrensede midler i søknadspotten, og vi skal sikre at et mangfold av organisasjoner får støtte. Vær derfor oppmerksom på at hvis flere lokale eller regionale ledd i samme organisasjon søker støtte, vil dere konkurrere mot hverandre, i tillegg til alle andre søknader.  

Har dere en prosjektidé, ønsker tilbakemelding på et utkast til søknad, eller er usikre på om deres prosjekt er kvalifisert for støtte? Kontakt kirsten@lnu.no eller ring 91 92 41 81. For svar på eventuelle spørsmål kan dere også sjekke retningslinjene eller Ofte stilte spørsmål på støtteordningens nettside. 

Frist for søknad er 15.september, og søknaden sendes via LNUs søknadsportal.  

Publisert