Til hovedinnhold

Skal din organisasjon på Arendalsuka?  

Arendalsuka arrangeres i uke 33, og vi gleder oss til å treffe flere av LNUs medlemsorganisasjoner i Arendal. Vi vet at Arendalsuka kan være dyrt for mange organisasjoner, og har derfor vært i dialog med arrangørene for å finne billige løsninger. I år som i fjor vil LNUs medlemsorganisasjoner få mulighet til å søke om å overnatte i LNU-huset og gratis arrangementer.  

Mingelunsj!

Tradisjon tro arrangerer LNU minglelunsj, hvor du får hilse på andre barne- og ungdomsorganisasjoner på Arendalsuka mens vi spiser lunsj sammen. Hold av ondag 13.august kokken 11:30-12:30. Mer informasjon kommer på facebook når det nærmer seg!

Arranger noe gratis!  

Arrangørene bak Arendalsuka gir LNUs medlemsorganisasjoner muligheten til å søke om gratis lokaler til arrangement slik at dere kan arrangere et event om akkurat det dere er opptatt av!  

Slotter tilgjengelig er fordelt på alle dagene. For de fleste slottene vil leie av lokalene være to timer, hvor de 30 første og siste minuttene brukes til opp- og nedrigg. Arrangementet kan ha en maks lengde på 1 time. 

Leien er gratis, sammen med enkel teknikk. For mer avansert teknikk må dere betale selv. Dere behøver ikke ha alle detaljene for arrangementet klart enda, men skriv inn hva dere har planlagt så langt. LNU vil, i samarbeid med Arendalsuka, gå igjennom søknadene og gi dere tilbakemelding innen 10.april på hvem som får tilbud. 

Dere søker om lokale ved å fylle ut dette skjemaet innen 1.april.  

 

Overnatting i LNU-huset  

LNU leier et hus i Arendal. I huset er det 4 soverom, og vi ønsker å leie videre til de barne- og ungdomsorganisasjonene som ønsker å dra på Arendalsuka. Hvert rom leies fra mandag til fredag. I tillegg kan det være mulig å legge noen medbrakte madrasser på gulvet på soverom eller i stuen.   

Den totale husleien er 25 000 kroner, og vil fordeles ut over de som leier rom. Det er mulig å leie ett rom per organisasjon gjennom hele uken. I huset er det to bad + et WC.  

Huset ligger ett minutts gange fra nærmeste busstopp som tar dere til Arendal sentrum på cirka seks minutter. Eller en koselig gåtur på i overkant av en halvtime.  

Fyll ut dette skjemaet før 1.april, og dere får beskjed innen 10.april om dere har fått plass i huset eller ikke.  

 

Andre billige overnattingssteder   

En billig løsning for overnatting under Arendalsuka, er å sove på Hove leirsted. Hove ligger litt utenfor Arendal, og har en rekke billige løsninger for overnatting. Fra Hove kommer du til sentrum av Arendal med buss. Mer om Hove og de ulike overnattingsmulighetene finner du her.  

 

Publisert – Sist oppdatert 22.02.2024 11:25