Til hovedinnhold

Trenger din organisasjon overnatting til Arendalsuka?

Mange organisasjoner tar turen til Arendal, og en av tilbakemeldingene vi har fått fra dere, er at det kan være dyrt å finne sted å bo. Vi har noen muligheter for en billigere overnatting til dere medlemsorganisasjoner. LNU tre ulike tilbud: overnatting i LNU huset, Hove leirsted og på skole. 

LNU-huset 

LNU leier et hus i Arendal. I huset er det 4 soverom, og vi ønsker å leie videre til de barne- og ungdomsorganisasjonene som ønsker å dra på Arendalsuka. Hvert rom leies fra mandag til fredag. I tillegg kan det være mulig å legge noen medbrakte madrasser på gulvet på soverom eller i stuen.  

Den totale husleien er 25 000 kroner, og vil fordeles ut over de som leier rom. Det er mulig å leie ett rom per organisasjon gjennom hele uken. I huset er det to bad + et WC. 

Huset ligger ett minutts gange fra nærmeste busstopp som tar dere til Arendal sentrum på cirka seks minutter. Eller en koselig gåtur på i overkant av en halvtime. 

Fyll ut dette skjemaet før 1.mai, og dere får beskjed innen 5.mai om dere har fått plass i huset eller ikke. 

Hove leirsted 

Sove på Hove leirsted. Hove ligger litt utenfor Arendal, og har en rekke billige løsninger for overnatting. Fra Hove kommer du til sentrum av Arendal med buss. Mer om Hove og de ulike overnattingsmulighetene finner du her. 

Gymsal i Arendal 

Sove i gymsal på skolen i Arendal? Det er en stund siden LNU organiserte dette sist, da det ikke var et særlig populært tilbud. Dersom det er mange nok som melder interesse, skal vi se på om det er mulig å gjøre det i år. Man vil da måtte ta med eget utstyr for overnatting (sovepose, liggeunderlag osv). 

Fyll ut skjemaet! 

Publisert – Sist oppdatert 27.04.2023 10:54