Til hovedinnhold
Styreleder i LNU Isa Maline Isene og Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen. Foto: Sverre Øygarden Eikill

Trenger ditt lokallag et ekstra boost etter koronapandemien? LNU åpner ny støtteordning!

LNU deler nå ut cirka 14 millioner kroner til dere i lokallag, fylkeslag eller regionledd som ønsker å skape aktivitet og rekruttere nye medlemmer etter koronapandemien.

– Nå er det på tide å bygge opp sterke lokallag etter en tøff pandemi for barne- og ungdomsfrivilligheten, og denne støtteordningen håper vi at kan være en skikkelig boost for å skape aktivitet og få rekruttert flere inn i organisasjonene igjen, sier Isa Maline Isene, styreleder i LNU.

Lokallag, fylkeslag og regionledd i organisasjoner som har fått  LNU Frifond organisasjon kan søke Frifond organisasjonsboost. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva man kan søke midler til. Det er mulig å søke inntil 50 000 kroner, og målet med støtteordningen er å få fart på aktiviteten og rekrutteringen i organisasjonene etter to år med pandemi, avlyste samlinger, tapt rekruttering og digitale møter.

Støtteordningen åpner for søknader i starten av mai, så i ukene fremover er det bare å tenke kreativt. Hva vil dere finne på for å kickstarte aktiviteten igjen?

Du kan lese mer om støtteordningen her.

Publisert