ForsidenUtlysninger10 000 miljøagenter søker sjefsagent (daglig leder)

Miljøagentene søker 10 000 miljøagenter søker sjefsagent (daglig leder)

Utlysning fra: Miljøagentene

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 02.03.2020
HeltidÅremål

Søknader sendes via Finn søkerhåndtering: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=170031887

Miljøagentene er barnas egen miljøorganisasjon med lokallag og agenter over hele landet. Nå trenger vi en ny sjefsagent til å lede hovedkvarteret.

Sjefsagenten skal lede og videreutvikle en medlemsorganisasjon i sterk vekst. Organisasjonen og hovedkvarteret må løpende tilpasses bemanningsmessig og økonomisk til denne veksten. Organisasjonen er i stor grad finansiert av prosjektilskudd og samarbeidsavtaler.

Sjefsagenten jobber tett med sentralstyret, og har ansvar for å følge opp styrets vedtak. Hen skal være inspirator og har ansvar for å motivere resten av organisasjonen i tråd med sentrale føringer. Sjefsagenten representerer Miljøagentene og har ansvar for kontakt med myndigheter og andre organisasjoner.

Vår nye sjefsagent

  • liker å være sammen med barn
  • har gode lederegenskaper
  • har høyere utdanning og flere års arbeidserfaring
  • har administrativ og økonomisk forståelse
  • er opptatt av demokrati og barns rettigheter
  • er miljøengasjert
  • er ryddig og systematisk
  • er initiativrik

Hovedkvarteret ligger i Miljøhuset i Oslo sentrum. Dette er en åremålsstilling på fem år, med mulighet for forlengelse. Lønn etter avtale. Det kan bli aktuelt å etterspørre politiattest.

Søknadsfrist er 2. mars 2020.

Om arbeidsgiveren

Miljøagentene er barnas egen miljøvernorganisasjon. Medlemmene er barn i alderen 6-13 år. Vi jobber for å skape et varig engasjement for klima, natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. Sentralt i arbeidet er å gi barna troen på seg selv, fremtiden og at det nytter å gjøre noe.

Organisasjonen opplever kraftig vekst år for år, og har har nå 10.000 miljøagenter og 63 lokallag over hele landet. Vi er et ambisiøst kontorfellesskap med 13 ansatte, jevn kjønnsfordeling og snittalder på 33 år.

Publisert 14. februar 2020

Topp