ForsidenUtlysninger50% Konsulent medlems- og giverservice

Naturvernforbundet søker 50% Konsulent medlems- og giverservice

Utlysning fra: Naturvernforbundet

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 24.02.2019
DeltidVikariat

Hyggelig og effektiv service overfor medlemmer og givere er en prioritert oppgave og Naturvernforbundet ser nå etter en medarbeider til vår organisasjonsavdeling. Vi ser etter deg som har gode datakunnskaper, er nøyaktig og strukturert, trives med service- og kontoroppgaver og som kan bidra til å videreutvikle våre rutiner.

Som konsulent på medlemsregisteret har du ansvaret for å betjene og følge opp eksisterende og nye medlemmer og givere. Stillingen innebærer både daglig drift og arbeid i medlems- og giverservice hos Naturvernforbundet.

Stillingen er en 50% prosjektstilling i 6 måneder knyttet til mål om å kunne følge opp medlemmer og giver i en periode med innmeldingsrekord. Naturvernforbundets strategi for rekruttering og innsamling (2016–2020) har mål om økt vekst i antall medlemmer, givere og aktive. Og du vil være sentral i dette arbeidet.

Arbeidsoppgaver

 • Besvare henvendelser fra medlemmer og givere, samt lokal– og fylkeslag, på telefon og epost.
 • Drifte Naturvernforbundets medlems- og giverregister, herunder registrere nyinnmeldte medlemmer/givere, fakturering og løpende oppdatering.
 • Produsere lister, månedlig statistikk, dublettvask og lignende.
 • Utsendelser på epost, SMS, brev. Herunder velkomstbrev og andre medlemsutsendelser.

Kvalifikasjonskrav

 • Ønskelig med erfaring med CRM-system
 • Meget gode datakunnskaper og IT-forståelse
 • Strukturert og nøyaktig
 • Pliktoppfyllende
 • Serviceinnstilt
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Du bør kunne vise til erfaring fra lignende stillinger eller ha erfaring innenfor tekniske registre, service eller kundepleie.

Stillingen ligger under Kommunikasjons- og organisasjonsavdelingen, og du vil jobbe i team med koordinator for medlemsregisteret.

Hva tilbyr vi

Naturvernforbundet har et godt arbeidsmiljø, og du vil få ta del i et fellesskap sammen andre som kjemper for miljø- og naturvern. Naturvernforbundet følger statens lønnsnivå og har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi kan tilby en fleksibel arbeidshverdag med gode avspaseringsordninger og fleksitid.

Stillingen lønnes som konsulent i ltr. 38 –45 etter statens lønnsregulativ. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Stillingen er en 50% prosjektstilling i 6 måneder.

Om Naturvernforbundet

Naturvernforbundets sekretariat består av ca. 30 årsverk og holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo. Hverdagen i sekretariatet er trivelig og hektisk, med stor takhøyde og inspirerte kolleger. Organisasjonen har hatt en sterk positiv vekst i både medlemmer, aktive og lokallag de siste årene og har klare mål og ambisjoner for fremtiden.

Søknad og CV sendes som vedlegg i en e-post til naturvern@naturvernforbundet.no innen 24. februar og merkes «Konsulent medlemsregister».

For flere opplysninger om stillingen kontakt:
Kommunikasjons- og organisasjonsleder Sahar Azari, 957 72 078
Organisasjonsrådgiver Ida Skylstad, 452 15 663

Publisert 19. februar 2019

Topp