ForsidenUtlysningerAdministrasjonskonsulent for Soul Children-arbeidet

Acta - barn og unge i Normisjon søker administrasjonskonsulent for Soul Children-arbeidet

Utlysning fra: Acta - barn og unge i Normisjon

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 15.02.2017
DeltidFast stilling

Actas sentraladministrasjon i Oslo har nå en ledig fast stilling i 50 %: Administrasjonskonsulent for Soul Children-arbeidet

Er du en som ivrer etter orden og system, og synes det er gøy med organisering og administrering? Har du i tillegg glede av å yte god kundeservice og hjelpe lokale korledere? Da er du kanskje den vi trenger! Vi er på jakt etter en ny administrasjonskonsulent som skal jobbe med Soul Children. Du blir en del Soul Children-teamet som består av fem små og store stillinger og er en del av staben ved Acta sentralt som teller 16 engasjerte og dyktige medarbeidere.

Arbeidsoppgaver i stillingen

  • Førstelinje på telefon og e-post
  • Medlemsservice
  • Forefallende administrativt arbeid
  • Administrativt ansvar ved nasjonale arrangementer

Vi trenger deg med følgende kompetanse/egenskaper

  • Relevant utdannelse eller erfaring
  • Systematisk, ryddig og effektiv
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Evne og vilje til å løse varierte arbeidsoppgaver

Tiltredelse snarest eller etter avtale.

Den som ansettes må arbeide i samsvar med Actas visjon og verdier, samt Normisjons verdidokument, og må fremvise godkjent politiattest. Lønns- og arbeids­forhold følger Normisjons lønnsregulativ.

For mer informasjon/spørsmål om stillingen ta kontakt med personalleder Veronica Berg, 480 93 803, veronica.berg@normisjon.no.

Søknad med cv og referanser sendes til: jobbacta@normisjon.no

Acta er en barne- og ungdomsorganisasjon innen­for Den norske kirke. Vår moderorganisasjon er Normisjon. Vi har om lag 22 000 medlemmer organisert i over 600 lokallag. Vi har 13 regionale kontorer fordelt utover landet, mens sentralad­ministrasjonen ligger i Oslo. Vårt arbeid inkluderer lokallagsarbeid for barn og unge, musikk, dans, team, festival, medvandring, leir, forlag og administrasjon. En del av dette er korbevegelsen Soul Children som nå består av ca. 170 kor i Norge og nærmere 100 i utlandet.

Publisert 3. februar 2017

Topp