ForsidenUtlysningerAdministrasjonssekretær

Miljøagentene søker administrasjonssekretær

Utlysning fra: Miljøagentene

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 31.10.2018
HeltidFast stilling

Barnas miljøorganisasjon søker en administrasjonssekretær i 100% fast stilling (lavere stillingsprosent kan vurderes hvis søker ønsker dette).

Vi ser etter deg som skjønner at nøyaktig og effektivt kontorarbeid er viktig for å holde hjulene i gang i organisasjonen, og dermed et viktig bidrag til at stadig flere barn kan engasjere seg og bli hørt i klima- og miljøspørsmål. Du er strukturert, serviceinnstilt og liker å bruke PC og telefon som arbeidsverktøy. Du trives med rutineoppgaver, jobber selvstendig og evner å tilpasse deg nye arbeidsmetoder. Det er en fordel at du har erfaring med frivillig arbeid og skjønner at det er medlemmer og foresatte vi kommuniserer med.

Hovedvekten av arbeidet vil være knyttet til administrasjon av medlemmene i Miljøagentene, og ditt viktigste arbeidsverktøy vil være vårt medlemsregister. Dette innebærer blant annet ajourføring av inn-/utmeldinger, adresseendringer, oversikt over vervinger og vervegaver, pakking og forsendelse av velkomstbrev, samt gjenbetalingsringing. Du vil også bidra med andre kontoroppgaver som utsending av nyhetsbrev, besvare kontortelefon og innkommende epost. Flere arbeidsoppgaver vil kunne tillegges stillingen.

Positive egenskaper vi ser etter hos deg:

  • Glad i gode rutiner, og evner til å se forbedringer og forenklinger
  • Strukturert og nøyaktig
  • Serviceinnstilt, både på telefon og epost
  • God forståelse og erfaring med frivillige medlemsorganisasjoner
  • IT kunnskaper og effektiv og rask bruk av PC.
  • Ekte engasjement for barn og miljø

Hvis du kjenner deg igjen i disse punktene, er det sannsynlig er at det vi kan tilby en viktig og spennende jobb i et travelt kontorfellesskap. Stillingen inngår i et administrasjonsteam sammen med økonomi- og administrasjonsrådgiver.

Vi ser for oss at søkere kan ha fagbrev som kontor- og administrasjonsmedarbeider, eller kanskje fag på bachelornivå innenfor økonomi og administrasjon. Realkompetanse eller yrkespraksis kan være like verdifullt som utdanning. Miljøagentene har cirka 10 ansatte og holder til i Miljøhuset sammen med flere andre miljøvernorganisasjoner.
Send søknad med CV, og gjerne eventuelle attester, vitnemål/karakterutskrift til dagligleder@miljoagentene.no. Søknadsfrist er 31. oktober, men søk gjerne tidligere.

Tiltredelse etter avtale, snarest mulig. Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn fra 36-45. For mer informasjon eller spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Are Shaw Waage på e-post eller telefon 414 28 689.

Publisert 17. oktober 2018

Topp