ForsidenUtlysningerAktivitetskoordinator for Oslo Natur og Ungdom

Natur og Ungdom søker aktivitetskoordinator for Oslo Natur og Ungdom

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 31.03.2019
DeltidFast stilling

Vil du være med å styrke Natur og Ungdoms største fylkeslag? Oslo Natur og Ungdom har ledig stilling som aktivitetskoordinator. Søknadsfristen er søndag 31. mars.

Som aktivitetskoordinator for Oslo Natur og Ungdom har du ansvar for å bistå fylkesstyret med å skape og opprettholde lokal aktivitet i fylket. Dette innebærer oppfølging av lokallag og tett samarbeid med fylkesstyret om organisatorisk arbeid.

Arbeidsoppgavene er varierte. Oppfølging av lokallag innebærer blant annet regelmessig kontakt, å arrangere åpne møter, og å hjelpe lokallagene med politiske saker. Når det er aktuelt å starte nye lokallag er verving av medlemmer og foredrag på skoler en viktig del av arbeidet. Derfor er det er nødvendig at aktivitetskoordinatoren setter seg godt inn i Natur og Ungdoms arbeid. Du vil også ha ansvar for arrangering av helgeseminarer i fylket, og mobilisering til disse.

Aktivitetskoordinatoren samarbeider tett med lokallag og fylkesstyret i Oslo Natur og Ungdom, og det er fylkesstyret som setter arbeidsoppgavene. I tillegg samarbeider du noe med Natur og Ungdoms sentrale sekretariat. Natur og Ungdom sentralt har det formelle arbeidsgiveransvaret.

Vi søker deg som

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Er miljøengasjert
  • Trives med å jobbe med ungdom

Vi kan tilby

  • Ung og engasjerende arbeidsplass på NUs kontor i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Frihet til å forme arbeidshverdagen
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Stillingen er i 40%, altså 16 timer i uken. Den lønnes etter avtale, med minst 8400 kroner brutto per måned. Jobben kan fint kombineres med studier eller annet arbeid. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er søndag 31. mars, og ansettelse skjer i april. Tiltredelse er rundt 1. mai, og om mulig legges det opp til opplæring i slutten av april.

Søknad sendes til Therese Hugstmyr Woie, daglig leder i Natur og Ungdom: dagligleder@nu.no

Vil du lese mer om Oslo Natur og Ungdoms arbeid? www.nu.no/oslo

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:
Nils Nerhus Rørstad (leder i Oslo NU): 941 95 930 eller nilsnr.nero@gmail.com
Christine Bangum (aktivitetskoordinator i Oslo NU): 483 50 809 eller christineb@nu.no
Therese Hugstmyr Woie (daglig leder i NU): 907 27 377 eller theresew@nu.no

Publisert 7. mars 2019

Topp