ForsidenUtlysningerAktivitetskoordinator

Oslo Natur og Ungdom søker aktivitetskoordinator

Utlysning fra: Oslo Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 12.03.2017
DeltidFast stilling

Vil du være med å styrke Norges største miljøorganisasjon for ungdom? Natur og Ungdoms største fylkeslag, Oslo Natur og Ungdom, har ledig stilling som aktivitetskoordinator.

Som aktivitetskoordinator for Oslo Natur og Ungdom har du ansvar for å bistå fylkesstyret med å skape og opprettholde lokal aktivitet i fylket. Dette innebærer oppfølging av lokallag og tett samarbeid med fylkesstyret om organisatorisk arbeid.

Arbeidsoppgavene er varierte. Oppfølging av lokallag innebærer blant annet regelmessig kontakt, å arrangere åpne møter og å hjelpe lokallagene med politiske saker. Når det er aktuelt å starte nye lokallag er verving av medlemmer og foredrag på skoler en viktig del av arbeidet. Derfor er det er nødvendig at aktivitetskoordinatoren setter seg godt inn i Natur og Ungdoms arbeid. Du vil også ha ansvar for arrangering av seminarer i fylket, og mobilisering til disse.

Aktivitetskoordinatoren samarbeider tett med fylkesstyret og lokallagene. I tillegg er du knyttet til Natur og Ungdoms sentrale sekretariat og bidrar til å nå organisasjonens overordna mål. I jobben må du både samarbeide godt, og jobbe godt selvstendig.

Vi søker deg som er/har:

• God strukturering av eget arbeid og er pliktoppfyllende
• Gode samarbeidsevner og godt selvstendig arbeid
• Erfaring fra organisasjonsarbeid
• Sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

• Ung og engasjerende arbeidsplass på NUs kontor i Oslo sentrum
• Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
• Frihet til å forme arbeidshverdagen
• Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Stillingen er i 40%, altså 16 timer i uken. Den lønnes med 6 872 kroner per måned. Jobben kan fint kombineres med studier eller annet arbeid.

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er 12. mars, og ansettelse skjer innen utgangen av mars. Tiltredelse etter avtale, men fortrinnsvis månedsskiftet mars/april. Det vil bli gitt opplæring.

Søknad sendes til Johanne Klepp, leder i Oslo Natur og Ungdom: johannefk@hotmail.no

Vil du lese mer om Oslo Natur og Ungdoms arbeid? Sjekk ut våre nettsider

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:
Om prosess: Johanne Klepp (leder i Oslo NU): 41 34 83 05 eller johannefk@hotmail.no
Om stillingen: Mehdi Belhaj (aktivitetskoordinator): 99 89 89 10 eller mehdi@nu.no

Publisert 13. februar 2017

Topp