ForsidenUtlysningerAktivitetsleder

Norges KFUK-KFUM søker aktivitetsleder

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 01.02.2017
DeltidProsjektstilling

KFUK-KFUM søker aktivitetsleder (20%) til det ettårige prosjektet «Musikk for alle». «Musikk for alle» er en ny fritidsaktivitet for barn og unge med utviklingshemning. KFUK-KFUM søker en person som evner å utvikle et nytt og spennende musikk- og aktivitetstilbud for målgruppen.

KFUK-KFUM Forandringshuset er KFUK-KFUM sin storsatsing på sosialt arbeid og inkludering, og har som ambisjon å bli en ledende aktør på det forebyggende feltet. Nå søker vi deg som vil være med på reisen mot å realisere våre mål.

Forandringshuset er til for å svare på barn og unges behov. Vårt viktigste oppdrag er å bygge åpne, trygge fellesskap, der barn og unge kan være seg selv og leve og utvikle seg som hele mennesker. Vi er kontinuerlig i forandring for å sikre at det vi gjør svarer på barn og unges behov. Forandringshuset er åpent for alle som vil delta, uavhengig av kjønn, seksuell- og religiøs identitet, etnisitet, nasjonalitet og økonomisk situasjon. Vi kjemper for alle unges rett til å leve som hele mennesker, og jobber særlig med å inkludere de som av ulike grunner opplever utenforskap.

I tråd med Forandringshusets oppdrag og KFUK-KFUMs fokusområder og langtidsstrategi er det et mål i seg selv å rekruttere personer med ulik tro og livssyn som frivillige medarbeidere, ledere og ansatte til utvikling og drift av Forandringshuset.

Formålet til KFUK-KFUM er å utvikle og ta ansvar for hele mennesket med ånd, sjel og kropp. Vårt slagord er: Vær deg selv. Stå opp for andre.

Om prosjektet:

«Musikk for alle» er en fritidsaktivitet for barn og unge med utviklingshemning, på Forandringshuset Grønland. «Musikk for alle» startes som et ettårig pilotprosjekt med støtte fra Extrastiftelsen våren 2017.
Målet for deltakerne er at de skal lære om musikk og oppleve glede og mestring i arbeid med musikken. «Musikk for alle» vil være på Forandringshuset Grønland hvor deltakerne også kan delta på andre fritidsaktiviteter dersom det skulle være ønskelig.

Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Fagsenteret ved Bydel Gamle Oslo. Herunder rekruttering av deltakere.

Norges KFUK-KFUM er i gang med opprettelse av KFUK-KFUM kulturskole. «Musikk for alle» vil inngå som et tilbud her og aktivitetslederen vil være en del av det musikkpedagogiske fagmiljøet i kulturskolen. Vi arbeider med det mål at «Musikk for alle» skal bli en fast aktivitet på Forandringshuset Grønland, Bydel Gamle Oslo, og kan videreføres andre steder.

Som aktivitetsleder har du ansvaret for den ukentlige gjennomføringen av «Musikk for alle»- tilbudet.

Arbeidsoppgaver:

– Ansvaret for oppstart og praktisk og faglig gjennomføring av «Musikk for alle» som en ukentlig aktivitet på Forandringshuset Grønland.
– Utvikle pedagogisk og metodisk innhold i samarbeid med fagansvarlig og fagutvalget for «Musikk for alle».
– Delta i videreutvikling av konseptet «Musikk for alle».
– Faglig oppfølging av frivillige. Rekruttering og koordinering av frivillige gjøres av Forandringshuset Grønland.

Du har:

 • Relevant utdanning (for eksempel musikkterapi, spesialpedagogikk, musikkpedagogikk, helsefaglig utdanning).
 • Erfaring innen fagområdet.
 • Engasjement for, og erfaring med, arbeid for barn og unge.
 • Erfaring innen prosjektledelse.
 • Evne til å samarbeide og inspirere.
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

 • En stilling hvor du er med på å skape et nytt og spennende aktivitetstilbud.
 • Utfordrende, varierte og meningsfulle arbeidsoppgaver.
 • Et spennende arbeidsfellesskap med engasjerte ansatte og frivillige.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Lønn i henhold til KFUK-KFUM sitt regulativ og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Søkere må kunne identifisere seg med Forandringshusets visjon, ideologi og verdier.

Ta gjerne kontakt med Ingrid Elise Sigmundstad (Forandringshuset Grønland) på telefon 928 67 305 eller Hans Olav Baden (KFUK-KFUM Kulturskole) 996 30 268 for mer informasjon om stillingen. Søknad med CV sendes: personal@kfuk-kfum.no. Søknadsfrist er 01. februar.

Se også: www.kfuk-kfum.no og www.forandringshuset.no

Publisert 23. januar 2017

Topp