ForsidenUtlysningerAktivitetsskaper

Juvente søker aktivitetsskaper

Utlysning fra: Juvente

Sted: Hele landet
Søknadsfrist: 28.05.2017
Prosjektstilling

Liker du å reise, skape aktiviteter for og med ungdommer og å skape engasjement? Da vil den perfekte sommerjobb for deg være aktivitetsskaper i Juvente!

Juvente skal vokse som organisasjon gjennom gode sommeropplevelser for ungdom i hele landet. Som aktivitetsskaper er din oppgave å reise rundt i landet og bidra til at det gjennomføres gode og engasjerende aktiviteter som kan samle ungdommer, både de som allerede er medlem i Juvente og de som ikke er det. Formålet er å styrke den lokale tilstedeværelsen til Juvente, samt å styrke eksisterende og opprette nye lokallag. Dette er en flott mulighet til å lære mer om Juvente – og ikke minst å lære det bort til andre.

Arbeidsoppgaver

  • Legge planer for reiser og aktiviteter i samarbeid med Juventekontoret og landsstyret
  • Være i dialog med lokallag, medlemmer og andre for koordinering av besøk og aktiviteter
  • Motivere til aktiviteter og verving både på besøk og i sosiale medier
  • Andre oppgaver kan tildeles

Stillingen vil i første omgang være en sommerjobb med oppstart i juni/juli, men det er mulighet for forlengelse utover sommeren for riktig kandidat.

Kvalifikasjoner

Du bør helst være under 26 år, men alle søknader vil vurderes. Du må være eller bli medlem i Juvente, og bør ha god kjennskap til organisasjonen. Det er fint hvis du har noe erfaring med å arrangere aktiviteter, men dette kan kompenseres med at du er initiativrik, lærevillig og motivert for jobben. Gode samarbeidsevner er viktig.

Førerkort kl. B er en fordel, men ikke et krav.

Stillingen lønnes med kr. 5 000 pr. uke. Reise- og oppholdskostnader dekkes i tillegg.

Søknadsfrist er søndag 28. mai. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet etter dette. Søknad og spørsmål sendes til kjetil@juvente.no. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Publisert 15. mai 2017

Topp