ForsidenUtlysningerAktvitetskoordinator

Natur og Ungdom søker aktvitetskoordinator

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 20.05.2018
DeltidFast stilling

Som aktivitetskoordinator for Oslo Natur og Ungdom har du ansvar for å bistå fylkesstyret med å skape og opprettholde lokal aktivitet i fylket. Dette innebærer oppfølging av lokallag og tett samarbeid med fylkesstyret om organisatorisk arbeid.

Arbeidsoppgavene er varierte. Oppfølging av lokallag innebærer blant annet regelmessig kontakt, å arrangere åpne møter, og å hjelpe lokallagene med politiske saker. Når det er aktuelt å starte nye lokallag er verving av medlemmer og foredrag på skoler en viktig del av arbeidet. Derfor er det er nødvendig at aktivitetskoordinatoren setter seg godt inn i Natur og Ungdoms arbeid. Du vil også ha ansvar for arrangering av helgeseminarer i fylket, og mobilisering til disse.

Aktivitetskoordinatoren samarbeider tett med lokallag og fylkesstyret i Oslo Natur og Ungdom, og det er fylkesstyret som setter arbeidsoppgavene. I tillegg samarbeider du noe med Natur og Ungdoms sentrale sekretariat. Natur og Ungdom sentralt har det formelle arbeidsgiveransvaret.

Vi søker deg som:

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass på NUs kontor i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Frihet til å forme arbeidshverdagen
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 40%, altså 16 timer i uken. Den lønnes med 7 185 kroner per måned. Jobben kan fint kombineres med studier eller annet arbeid. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er 20. mai, og ansettelse skjer i starten av juni. Tiltredelse etter avtale, men fortrinnsvis starten/midten av august. Om mulig legges det opp til opplæring i slutten av juni eller i juli.

Søknad sendes til Gina Gylver, leder i Oslo Natur og Ungdom: ginagylver@gmail.com

Vil du lese mer om Oslo Natur og Ungdoms arbeid? www.nu.no/oslo

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:
Gina Gylver (leder i Oslo NU): 981 53 011 eller ginagylver@gmail.com
Brit Nerhus (aktivitetskoordinator i Oslo NU): 976 90 463 eller britn@nu.no
Anna Olerud (daglig leder i NU): 991 12 932 eller annao@nu.no

Publisert 3. mai 2018

Topp