ForsidenUtlysningerAssisterende rektor

Norges KFUK-KFUM søker assisterende rektor

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM

Sted: Longyearbyen, Svalbard
Søknadsfrist: 15.01.2019
HeltidFast stilling

Svalbard folkehøgskole i Longyearbyen starter opp sitt første kull høsten 2019. Skolen eies av Norges KFUK-KFUM og Longyearbyen Lokalstyre. Skolen skal ha 6–7 ulike linjer og inntil 125 elever. Elevenes skoleår vil utgjøre 33 uker med oppstart i slutten av august. Skolen vil med fullt elevtall ha ca. 25 ansatte. Rektor og økonomi- og administrasjonssjef er tilsatt. Nå søker vi etter resten av personalet som i felleskap skal gi elevene et innholdsrikt og utfordrende skoleår.

Skolen er i en spennende oppstartsfase hvor alt skal skapes fra grunnen. Alt som kjennetegner en god folkehøgskole skal nå etableres i løpet av våren 2019. Vår visjon er å formidle skaperkraft og bærekraft.

Assisterende rektor

Assisterende rektor skal lede skolens pedagogiske personale. Til dette søker vi en dreven folkehøgskolepedagog/-leder med stå-på-vilje og stor arbeidskapasitet. Det forventes at assisterende rektor aktivt kan ta del i og identifisere seg med Norges KFUK-KFUMs verdiformidling.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Pedagogisk utdannelse
  • Ledererfaring og/eller utdannelse
  • Leder/driftserfaring fra folkehøgskole
  • Kjennskap til overenskomster og avtaleverk for folkehøgskoleansatte er en fordel

Det må påregnes noe undervisning i stillingen. Kvinner oppfordres til å søke.

Det forventes at alle ansatte er innforstått med og tar del i de sosialpedagogiske utfordringer som ligger i folkehøgskolen. Vi ønsker at våre ansatte kjenner seg igjen i denne beskrivelsen:

  • Du er raus og varm; tydelig og tilgjengelig
  • Du har genuin interesse for ungdom
  • Du har gode kommunikative evner
  • Du kan identifisere deg med Norges KFUK-KFUM sine verdier

Reising og ubekvem arbeidstid er en del av hverdagen. Personlige egenskaper vektlegges i alle stillingene. Det kreves vandelsattest for alle stillinger. Lønn og arbeidsvilkår i henhold til gjeldende avtaleverk. Skolen er behjelpelig med å skaffe bolig. Det ytes et boligtilskudd til alle ansatte.

Aktuelle søkere innkalles til intervju. Det må presiseres i søknaden hvilke(n) stilling(er) det søkes på. Søknad med CV, attester og referanser sendes innen 15. januar 2019 til stillinger@svalbardfolkehogskole.no

Spørsmål kan rettes til rektor Espen K. Rotevatn på e-post espen@svalbardfolkehogskole.no

Se også vår webside www.svalbardfolkehogskole.no for utfyllende informasjon.

Publisert 12. desember 2018

Topp