ForsidenUtlysningerAvdelingssjef program- og organisasjonsutvikling

KFUK-KFUM Norge søker avdelingssjef program- og organisasjonsutvikling

Utlysning fra: KFUK-KFUM Norge

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 16.08.2020
HeltidFast stilling

Organisasjonen er i vekst og vårt programarbeid i stor utvikling. Med basis i vår langtidsstrategi KFUK-KFUM 2025 har vi utvidet med flere nye programmer og virksomheter. Vi når i dag en langt bredere og større målgruppe unge mennesker enn før. Oppgaven til avdelingssjef for program- og organisasjonsutvikling er å lede og videreutvikle programarbeidet sammen med ansatte og frivillige, samt bygge organisasjonen gjennom en målrettet og godt posisjonert programinnsats, regionalt og nasjonalt. Stillingen er 100 % fast stilling. 

Du har et strategisk ansvar for optimalisering av våre programmer, virksomheter og vår lederutvikling. Du skal ivareta og videreutvikle vår gode og dynamiske relasjon til Den norske kirke og andre samarbeidspartnere i kirke og samfunn. 

 Du utøver arbeidsledelsen av våre daglig ledere i kretser på vegne av generalsekretæren. I tillegg rapporterer teamleder for program og utvikling til deg som avdelingssjef. Til programavdelingen hører også regionleder med medarbeidere i KFUK-KFUM Oslo og Akershus, og etterhvert nye regioner. Avdelingssjef for program- og organisasjonsutvikling sitter i generalsekretærens ledergruppe. 

 Vi ser etter deg som er utviklingsfokusert og evner å initiere og lede i henhold til mål og strategier. Du er en nettverksbygger og har gode kommunikasjonsevner. Du evner å bygge gode team, vekker tillit internt blant våre medarbeidere, i Den norske kirke, og eksternt hos samarbeidspartnere. Du representerer KFUK-KFUM’s verdier og formål med troverdighet og entusiasme.

Du har

  • Høyere teologisk eller annen relevant utdanning. 
  • Engasjement for og erfaring fra kristent barne- og ungdomsarbeid. 
  • Kunnskap om unge menneskers virkelighet og behov i dag. 
  • Evne til strategisk ledelse og organisasjonsutvikling. 
  •  Erfaring med prosjektledelse og/eller teamledelse. 
  • Gode dokumenterte lederegenskaper, administrative evner og økonomisk forståelse.

Vi tilbyr

  • Utfordrende, varierte og meningsfulle arbeidsoppgaver. 
  •  Et spennende arbeidsfellesskap med engasjerte ansatte og frivillige. 
  •  Lederlønn i henhold til KFUK-KFUM sitt regulativ og gode forsikrings- og pensjonsordninger

Søkere må kunne identifisere seg med KFUK-KFUMs verdier og formål. Personlig egnethet vil bli tillagt vekt. Politiattest vil bli etterspurt.

Ta gjerne kontakt med generalsekretær Øystein Magelssen, tlf 997 04 117 eller e-post: oystein@kfuk-kfum.no for mer informasjon om stillingen. Søknad med CV sendes: personal@kfuk-kfum.no  

Søknadsfrist er 16. august

Om KFUK-KFUM Norge

KFUK-KFUM er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. Med våre 25.000 deltakere og 400 grupper og virksomheter over hele landet er vi ledende på åpne og trygge fellesskap. Vårt slagord er: “ Vær deg selv. Stå opp for andre.” Sammen med KFUK-KFUM-speiderne eier vi KFUK-KFUM Global, vår solidaritets- og bistandsorganisasjon. Den likesidede trekanten i vår logo symboliserer ånd, sjel og kropp. KFUK-KFUM er forpliktet på Bibelen og er en del av det globale økumeniske fellesskapet i YWCA og YMCA. I Norge har KFUK-KFUM sin primære kirkelige og teologiske forankring i Den norske kirke.

Mer om KFUK-KFUM: www.kfuk-kfum.no

Publisert 25. juni 2020

Topp