ForsidenUtlysningerController / Økonomi og administrasjonskonsulent

Miljøagentene søker controller / Økonomi og administrasjonskonsulent

Utlysning fra: Miljøagentene

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 18.08.2019
HeltidFast stilling

Miljøagentene er en organisasjon i kraftig vekst, som for tiden har 9000 medlemmer og 50 lokallag. Nå har vi behov for en medarbeider med administrativ og økonomisk kompetanse. Vi er på utkikk etter en dyktig medarbeider som skal bidra til videre vekst, engasjement og effektiv drift av organisasjonen.

Om stillingen

Dette er kontorstillingen som bidrar til at Miljøagentenes sekretariat fungerer så ryddig og effektivt som mulig. I det daglige utfører du administrative og økonomiske oppgaver, sånn at resten av staben kan fokusere på sine felt. Du har også kontakt med Miljøagentenes lokallag, for eksempel i forbindelse med årsrapportering. Du samarbeider tett med daglig leder, den som har ansvar for medlemsregister samt vår eksterne regnskapsfører og eksterne økonomiavdeling.

Om deg

Du er en ryddig og nøyaktig person med god administrativ og økonomisk kompetanse. Du trives i en hektisk hverdag der det er nødvendig å prioritere. Du kommer raskt i gang og liker å få gjort ferdig oppgavene. Du er selvstendig, initiativrik og god på å foreslå nye eller forbedrede rutiner der det er nødvendig. Kanskje har du bachelor i økonomi og administrasjon? Kanskje har du erfaring fra tilsvarende oppgaver som controller?

Vi søker deg som

  • Har kompetanse innen økonomi, f.eks. budsjett, regnskap, kontering.
  • Er god på IT og liker å lære nye systemer, f.eks. Office 365, Excel, Visma, web-publisering, medlemsregister.

Det hadde også vært fint om du

  • Har erfaring med frivillige medlemsorganisasjoner og lokallagsarbeid.
  • Har et engasjement for barn, natur og miljø.
  • Vet hva Frivillighet Norge, LNU, Frifond, GDPR, momskompensasjon og Altinn er, samt forstår hva søknadskriving og rapportering innebærer for en frivillig organisasjon.

Miljøagentene har tariffavtale, fleksibel arbeidstid og gunstig pensjons- og forsikringsordning. Lønn og tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist er 18. august, men du kan med fordel sende søknaden tidligere. Vi ønsker å gjennomføre førstegangsintervjuer i perioden 20. til 22. august og andregangsintervjuer påfølgende uke. Søknader sendes post@miljoagentene.no

Om arbeidsgiveren

Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon. Vi opplever for tiden en kraftig vekst, og har nå 9000 medlemmer og 50 lokallag. Vi er et kontorfellesskap med 10 ansatte.

Se hele annonsen her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=151700549

Publisert 6. august 2019

Topp