ForsidenUtlysningerDigital kommunikasjonsrådgiver

LNU søker digital kommunikasjonsrådgiver

Utlysning fra: LNU

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 16.08.2020
FulltidFast

Som digital kommunikasjonsrådgiver i LNU vil du jobbe med å utvikle våre kommunikasjonsplattformer, både internt og eksternt, og bidra til at vår kommunikasjon er mest mulig effektiv.

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) er en paraplyorganisasjon for 100 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. Sekretariatet i LNU består av rundt 20 ansatte og holder til på Frivillighetshuset på Tøyen.

Digital kommunikasjonsrådgiver har sammen med én annen kommunikasjonsrådgiver ansvar for LNUs kommunikasjon overfor offentligheten og egne medlemsorganisasjoner. Stillingen er del av avdeling for kompetanse og politikk.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Redaksjonelt ansvar for LNUs nettsider
 • Hovedansvar for utvikling og drift av LNUs interne kommunikasjonskanaler
 • Sikre LNUs drift av IT-infrastruktur, inkludert ansvar for CRM-system
 • Ansvar for LNUs visuelle identitet, og bistå til grafisk utforming av LNUs publikasjoner og innhold til sosiale medier
 • IT-ansvar ved arrangementer
 • Inngå i kommunikasjonsteamet og gjøre vurderinger av LNUs kommunikasjon eksternt.

Vi søker deg som

Vi søker deg som liker å jobbe med kommunikasjonsoppgaver og har teknisk innsikt. Du har erfaring med publisering på nett og publiseringsplattformer. Du kan også sette deg inn i måling av digitale kommunikasjonsaktiviteter. Det er en forutsetning at du evner å sette deg inn i tekniske problemstillinger raskt og er serviceinnstilt i møte med kolleger. En del av oppgaveporteføljen er å bidra til grafisk utforming, så kjennskap til verktøy for grafisk produksjon er en forutsetning, og bred erfaring fra bruk en fordel. Vi ser etter en person som kan jobbe selvstendig og metodisk, og kan tenke kreativt rundt ekstern formidling, samt trives med å utvikle internkommunikasjonene i organisasjonen.

Hos oss i LNU får du

 • jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer
 • lønnsinnplassering mellom 432 000 kr og 472 000 kr i brutto årslønn
 • fleksibel arbeidstid
 • felles lunsj og mulighet til trening i arbeidstiden
 • god pensjonsordning

Ønsket oppstart er så snart som mulig. Personer med innvandrerbakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke. Vi tilrettelegger arbeidsplassen ved behov. Les mer om LNU som arbeidsplass.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte avdelingsleder Kim Kantardjiev på 977 20 102 eller informasjonsrådgiver Jarand Ullestad på 926 14 303.

Søknad med CV sendes innen søndag 16. august på e-post til jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

Publisert 10. juli 2020

Topp