ForsidenUtlysningerEnergimedarbeider i Russlandsprosjektet

Natur og Ungdom søker energimedarbeider i Russlandsprosjektet

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 19.05.2019
HeltidFast stilling

Natur og Ungdom har ledig fulltidsstilling i Oslo som energimedarbeider i Natur og Ungdoms Russlandsprosjekt. Prosjektet er et samarbeid mellom Natur og Ungdom og to miljøvernorganisasjoner i Nordvest-Russland. Søknadsfrist er 19. mai, og tiltredelse i månedsskriftet juli/august.

Miljøproblemene i Nordvest-Russland er mange og store, og flere av dem er tilknyttet produksjon og bruk av energi. Natur og Ungdom kan ikke løse alle miljøproblemene i Russland, men vi kan være med på å støtte lokale organisasjoner og bidra med kompetanse innen miljøvern, søknadsskriving og organisasjonsbygging. Siden 1993 har Natur og Ungdom jobbet for å bygge en miljøbevegelse for ungdom i Nordvest-Russland, og vi samarbeider nå tett med miljøvernorganisasjonene Priroda i Molodezh i Murmansk og 42 i Arkhangelsk.

Energimedarbeideren har, sammen med prosjektkoordinatoren, ansvar for oppfølgingen av samarbeidet med PiM og 42. Stillingen innebærer i tillegg oppfølging av det politiske samarbeidet med de russiske organisasjonene, med mål om å påvirke russisk miljø-, atom- og energipolitikk i nordområdene, samt være med på å påvirke norsk miljøpolitikk i nordområdene. Det vil også være mulig å involvere kampanjerettet arbeid i stillingen. Stillingen innebærer også mye arbeid med budsjett, regnskap, søknadsskriving og rapportering.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, og har lokallag over hele landet. Stillingen har plass ved Natur og Ungdoms hovedkontor i Oslo og innebærer en del reising til Murmansk og Arkhangelsk. Erfaring fra organisasjonsarbeid er en fordel, og interesse for miljø- og energipolitikk en forutsetning. Det er ikke krav om å kunne russisk for å søke, men av erfaring vil det være en stor fordel i arbeidet.

Gjennom stillingen får du jobbe med miljøvern på en måte de færreste får muligheten til. Stillingen er svært allsidig, og gir muligheter til å påvirke prosjektets retning og få internasjonal erfaring med miljøvern. Idérikdom og eventyrlyst kommer godt med. Vi er ute etter deg som er klar til å gi mye, men også få enormt mye igjen.

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Stillingen er 100 % og lønnes etter avtale med minimum 21.000 kr brutto/mnd. I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er 19. mai, med ansettelse i slutten av mai. Tiltredelse er rundt 22. juli, og om mulig vil det bli gitt opplæring før sommeren.

Søknaden sendes til dagligleder@nu.no

Dersom du har spørsmål om stillingen kan du gjerne ta kontakt med oss:
Therese Hugstmyr Woie (daglig leder): 907 27 377 eller dagligleder@nu.no
Daniella Slabinski (prosjektkoordinator): 472 64 564 eller daniellas@nu.no
Olav Nicolay Larsson Aga (energimedarbeider): 410 79 298 eller olava@nu.no

Publisert 22. april 2019

Topp