ForsidenUtlysningerfrivillige

Changemaker søker frivillige

Utlysning fra: Changemaker

Sted: Oslo/hele landet
Søknadsfrist: 01.02.2019
DeltidVerv

Vil du jobbe for en mer rettferdig verden?

Norges politikk har globale konsekvenser. I Changemaker jobber ungdommer politisk og kreativt for at Norge skal ta sitt ansvar på alvor, og skape en mer rettferdig verden.Vil du jobbe med politisk påvirkningsarbeid for gjøre verden mer rettferdig? Da kan et verv i Changemaker være noe for deg!

Vi trenger frivillige til å:
– Fordype seg i norsk utviklingspolitikk
– Påvirke beslutningstakere
– Skape kreative kampanjer
– Planlegge og organisere Changemakers arbeid

Når?
12. august til 24.juni
Vervet varer i ett år.

Hvor?
Hvor enn det måtte passe!

Hvordan organiseres oppgavene?
Som medlem av et politisk utvalg, vil du jobbe med politisk påvirkningsarbeid innen ett av seks ulike temaer: fred, gjeld- og kapitalflukt, global helse, internasjonal handel, klima og miljø, og investeringer. Medlemmer av sentralstyret arbeider med å planlegge og organisere Changemakers arbeid.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter kreative, kunnskapsrike og engasjerte personer som brenner for å skape en mer rettferdig verden. Som medlem av et politisk utvalg eller av sentralstyret er du mellom 13 og 30 år og må kunne sette av mellom to og seks timer ukentlig. Du er initiativrik og liker å sette seg inn i ny kunnskap.

Mer om oppdraget:
Er du interessert i å være med i Changemaker, men synes et politisk eller organisatorisk verv tar for mye tid? Bli med i en av Changemakers lokalgrupper! Les mer på changemaker.no

Publisert 25. februar 2019

Topp