ForsidenUtlysningerGeneralsekretær

ANSA søker generalsekretær

Utlysning fra: ANSA

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 20.01.2017
HeltidÅremål

ANSA – Association of Norwegian Students Abroad søker ny generalsekretær for et åremål på fire år, med mulighet for forlengelse. Det er ANSAs hovedstyre som skal ansette ny generalsekretær.

ANSAs generalsekretær er organisasjonens øverste administrative leder og har ansvaret for ANSAs sekretariat i Oslo. Sekretariatet har 12 dyktige og engasjerte medarbeidere. ANSA ble grunnlagt i 1956 og har i dag om lag 10 000 medlemmer og 700 tillitsvalgte fordelt på over 1200 studiesteder i mer enn 90 land.

Generalsekretærens hovedansvarsområder:

  • Gjennomføring, implementering og utvikling av strategi som vedtatt av hovedstyret
  • Økonomistyring
  • Personalansvar for ansatte i sekretariatet
  • Medlemsoppfølging og utvikling
  • Informasjonsarbeid
  • Samarbeid med næringsliv og andre samarbeidspartnere

Vi søker en engasjert, handlekraftig og utviklingsorientert leder som ønsker å jobbe i en internasjonalt orientert organisasjon med studenter i fokus. Du har høyere utdanning fra universitet eller høyskole og har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet. Du har erfaring fra personalledelse og organisasjonsvirksomhet. Du er strukturert, ryddig og har en inkluderende lederstil. Stillingen vil kreve noe reisevirksomhet og en del møtevirksomhet utover normal arbeidstid.

Søknad og CV sendes til president@ansa.no. Søknader behandles fortløpende. Søknadsfrist: 20.1.2017, tiltredelse: snarest

Publisert 3. januar 2017

Topp