ForsidenUtlysningerGrafisk designer

Natur og Ungdom søker grafisk designer

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 20.05.2018
DeltidFast stilling

Er du kreativ, har visuell sans og vil jobbe med utforming av magasiner og annet materiell? Natur og Ungdom og miljømagasinet Putsj har ledig stilling som grafisk designer i 40 %.

Putsj er et papirmagasin og et nettsted (Putsj.no) om miljø, kultur og aktivisme som utgis av Natur og Ungdom. Papirmagasinet har et opplag på ca 8000 og utgis fire ganger i året. Putsj er Norges eneste miljømagasin for ungdom, og lages av to redaktører, en grafisk designer, og en frivillig redaksjon i fellesskap. Natur og Ungdom søker nå en grafisk designer med hovedansvar for utforming av papirmagasinet Putsj.

Den grafiske designeren har også noen arbeidsoppgaver innen annet designarbeid for Natur og Ungdom. Det kan være plakater for arrangementer, informasjonsbrosjyrer eller design som publiseres på sosiale medier. Du må ha god kjennskap til Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign, og erfaring med redaksjonell design og grafisk illustrasjon er et stort pluss.

Når det nærmer seg deadline vil arbeidspresset være høyt og din oppgave er å ferdigstille magasinet for trykk. Du må kunne jobbe selvstendig, være nøyaktig og ha et godt øye for detaljer. Jobben kommer med stor kunstnerisk frihet, og du vil ha mulighet til å sette ditt preg på magasinet.

Vi søker deg som:

  • Har god kjennskap til Photoshop, Illustrator og InDesign, og god visuell sans
  • Har et ønske om å utvikle og sette preg på Putsj og Natur og Ungdoms visuelle uttrykk
  • Har gode samarbeidsevner, tydelig kommunikasjon og takler tidvis høyt arbeidspress
  • Gjerne har erfaring fra lignende arbeid
  • Gjerne har et sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Muligheten til å påvirke og utvikle Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom og vårt magasin Putsj
  • Fleksibilitet i arbeidshverdagen

Arbeidssted vil være på Natur og Ungdoms hovedkontor i Oslo. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 40 % og lønnes med 7 185 kroner brutto/mnd. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV og ett eller flere eksempler på arbeider du har gjort tidligere. Søknadsfristen er 20. mai, og ansettelse skjer av sentralstyret i Natur og Ungdom i juni. Tiltredelse fortrinnsvis i juli, med noe opplæring i siste del av juni. Dette avtales nærmere.

Søknaden sendes til: dagligleder@nu.no

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe:
Anna Birkeland Olerud (daglig leder), annao@nu.no eller 991 12 932
Line Lønning (grafisk designer), linel@nu.no eller 974 07 950

Publisert 18. april 2018

Topp