ForsidenUtlysningerGrafisk designer (40%)

UngInfo søker grafisk designer (40%)

Utlysning fra: UngInfo

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 27.03.2017
DeltidFast stilling

UngInfo er et informasjonssenter for ungdom mellom 13 og 27 år. Vi tilbyr ungdom veiledning og informasjon i senteret vårt, på skoler, messer og andre steder hvor ungdom er. En viktig del av UngInfos informasjonsarbeid skjer gjennom skriftlige publikasjoner og nettsider. UngInfo drives av Barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo (UngOrg) som er en paraplyorganisasjon for 61 frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner i Oslo. For mer informasjon, se nettsidene våre: www.ung.info og www.ungorg.no

Om stillingen

UngInfo søker grafisk designer i fast 40% stilling, med søknadsfrist 27.mars.

Denne stillingen har ansvar for å utforme designet til vårt skriftlige informasjonsmateriell. Arbeidet innebærer både oppdatering av tidligere produserte brosjyrer og utforming av nytt materiell. Våre nettsider er bygget på WordPress, og grafisk materiell lages i InDesign. Stillingen krever at du er både kreativ og nytenkende samt at du har gode IT-ferdigheter.

Som ansatt på UngInfo tar du aktiv del i informasjons- og veiledningsarbeidet i senteret, sammen med fem fulltidsansatte informasjonskonsulenter. Dette innebærer bl.a. å ta imot besøkende i senteret og være tilgjengelig for veiledninger.

Vi ser etter deg som har:

  • Et bevisst forhold til informasjonsformidling og hvordan UngInfo best kan kommunisere med ungdom
  • Erfaring med utvikling av informasjonsmateriell
  • Erfaring med Adobe-pakken og WordPress
  • Gode IT-ferdigheter
  • Og som vil trives i rollen som ungdomsveileder i senteret

Stillingen krever gode allmennkunnskaper og at du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk. Du må kunne jobbe tett sammen med andre i et lite kontor med åpent landskap. Relevant utdanning er en fordel, men realkompetanse kan kompensere for dette.

Vi ønsker en mangfoldig arbeidsplass, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av bakgrunn. Lønn etter gjeldende overenskomst med UngOrgs lokale husforening, for tiden kr 363 957,73 kroner per år ved fulltidsstillinger. Gode arbeidstidsordninger, et sosialt arbeidsmiljø og varierte og meningsfulle oppgaver. Fleksibel arbeidstid, men i hovedsak innenfor senterets åpningstid (11-17 hverdager og 12-17 lørdager). Oppstart i mai, eller etter avtale.

For mer informasjon om stillingen, kontakt leder for UngInfo Laila Erdal Aagesen på e-post laila@ung.info eller tlf 24 14 98 31. Søknad, CV og portefølje sendes på e-post til stilling@ung.info innen søknadsfristen den 27.mars 2017.

Publisert 8. mars 2017

Topp