ForsidenUtlysningerGrafisk designer og nettsjef i Putsj

Natur og Ungdom søker grafisk designer og nettsjef i Putsj

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 03.06.2018
HeltidFast stilling

Er du kreativ, har visuell sans og vil jobbe med utforming av magasiner og annet materiell? Vil du jobbe med sosiale medier og nettmagasinet putsj.no? Natur og Ungdom og miljømagasinet Putsj har ledig stilling som grafisk designer og nettsjef i 100 %.

Putsj er et papirmagasin og et nettsted (Putsj.no) om miljø, kultur og aktivisme som utgis av Natur og Ungdom. Papirmagasinet har et opplag på ca 8000 og utgis fire ganger i året, mens nettmagasinet oppdateres flere ganger i uka.

Putsj er Norges eneste miljømagasin for ungdom, og lages av en magasinredaktører, en grafisk designer og nettsjef, og en frivillig redaksjon i fellesskap.

Natur og Ungdom søker nå en grafisk designer og nettsjef med hovedansvar for visuell utforming og design av magasinet, publisering av saker på putsj.no og Putsj på sosiale medier. Stillingen gjør også annet designarbeid for NU.

Stillingen er i 100%. Arbeidet for Putsj er omtrent 80 % av stillingen, mens omtrent 20 % er øvrige designoppdrag i organisasjonen.

Grafisk designer og nettsjef har ansvar for Putsj’ visuelle uttrykk på papir og nett, og design av papirmagasinet. Dette innebærer plassering av tekst, bilder og grafikk i magasinet og design av forside.

Designarbeidet for øvrig i NU kan være plakater for arrangementer, informasjonsbrosjyrer eller design som publiseres på sosiale medier.

Du må ha god kjennskap til Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign, og erfaring med redaksjonell design og grafisk illustrasjon er et stort pluss.

Grafisk designer og nettsjef har også ansvar for opplasting og publisering på putsj.no, og å oppdatere og vedlikeholde nettsidens front- og temasider. Den ansatte har videre ansvar for Putsj på sosiale medier, med jevnlig posting og spredning av saker, samt utvikling av video, grafikk og bilder som skal brukes på nettsiden og i sosiale medier.

Når det nærmer seg deadline vil arbeidspresset være høyt og din oppgave er å ferdigstille magasinet for trykk. Du må kunne jobbe selvstendig, være nøyaktig og ha et godt øye for detaljer. Jobben kommer med stor kunstnerisk frihet, og du vil ha mulighet til å sette ditt preg på magasinet, og forme hvordan Putsj oppfattes på nett og sosiale medier.

Vi søker deg som

 • Har god kjennskap til Photoshop, Illustrator og InDesign, og god visuell sans
 • Har teken på sosiale medier
 • Har et ønske om å utvikle og sette preg på Putsj og Natur og Ungdoms visuelle uttrykk
 • Har gode samarbeidsevner, tydelig kommunikasjon og takler tidvis høyt arbeidspress
 • Gjerne har erfaring fra lignende arbeid
 • Gjerne har et sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby

 • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
 • Muligheten til å påvirke og utvikle Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom og vårt magasin Putsj
 • Fleksibilitet i arbeidshverdagen

Arbeidssted vil være på Natur og Ungdoms hovedkontor i Oslo. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 963 kroner brutto/mnd.

For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV og ett eller flere eksempler på arbeider du har gjort tidligere. Søknadsfristen er 3. juni, og ansettelse skjer av sentralstyret i Natur og Ungdom i midten av juni.

Tiltredelse fortrinnsvis i månedsskiftet juli/august, med noe opplæring i siste del av juni. Dette avtales nærmere. OBS: den første tiden vil stillingen være i en lavere prosent (40%).

Søknaden sendes til: dagligleder@nu.no

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe:

 • Anna Birkeland Olerud (daglig leder), annao@nu.no eller 991 12 932
 • Line Lønning (grafisk designer), linel@nu.no eller 974 07 950
 • Simen Faaberg (nettredaktør), simen@putsj.no eller 977 06 246

Publisert 25. mai 2018

Topp