ForsidenUtlysningerHusokonom/assisterende leder

Norges KFUK-KFUM søker husokonom/assisterende leder

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM

Sted: London
Søknadsfrist: 10.02.2019
HeltidFast stilling

Husøkonom/assisterende leder søkes til KFUK-hjemmet i London.

KFUK-hjemmet ligger i Holland Park/Notting Hill, et sentralt og rolig strøk på Londons vestkant. Huset er først og fremst et hjem for norsk ungdom som kommer til London for å studere eller arbeide, men i tillegg har vi også mange turister som bor hos oss. Tilsammen har vi 44 senger til utleie. Staben består av daglig leder, husøkonom, regnskapsfører, miljøarbeider og seks assistenter. De seks assistentene deltar på KFUK- hjemmets ettåringsprogram med praktisk ledertrening.

Vi søker nå en husøkonom/assisterende leder i 100% fast stilling.

Arbeidsoppgaver

Husøkonom leder det daglige praktiske arbeidet på huset med ansvar for turnus, meny, innkjøp, matlaging, rengjøring, opplæring og tilrettelegging for fem husassistenter. Stillingen medfører også praktisk arbeid. Husøkonomen er en del av lederteamet på KFUK-hjemmet, er medansvarlig for ledertreningen til assistentene og for miljøarbeidet på huset. Oppgaver knyttet til ledertreningen er bl.a. å holde kurs, være mentor med månedlige samtaler og bidra til videreutvikling av ledertreningen. Husøkonom er stedfortreder ved daglig leders fravær.

Ønsket bakgrunn

  • Mininum 3-årig høyskole eller universitetsbakgrunn
  • Erfaring fra organisasjonsarbeid
  • Erfaring med å lede andre
  • Praktisk arbeidserfaring, gjerne innen matlaging, service og rengjøring

Det kreves lederegenskaper, gode samarbeidsevner, ansvarsbevissthet og vilje til jobbe i samsvar med KFUK-hjemmets målsetting. Søkere må beherske engelsk dagligtale. Politiattest vil bli etterspurt.

Husøkonom har 40 timers arbeidsuke, fri annenhver helg og lønn etter gjeldende regulativ. Stillingen er fast. Husøkonom bor i egen leilighet på KFUK- hjemmet.

Søknad med CV sendes til soknad@kfukhjemmet.org.uk innen 10. februar 2019.

Oppstart etter avtale.

Eventuelle spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Tonje Langås tlf. +44 20 7727 9346 eller på mail til tonje@kfukhjemmet.org.uk

Publisert 4. februar 2019

Topp