ForsidenUtlysningerInformasjonssekretær

Natur og Ungdom søker informasjonssekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 26.11.2017
HeltidFast stilling

Vil du være med å styrke informasjonsarbeidet i Norges største miljøorganisasjon for ungdom? Natur og Ungdom har ledig stilling som informasjonssekretær.
Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har 7 800 medlemmer og 70 lokallag over hele landet. Vi har nå ledig en 100% stilling som informasjonssekretær, med arbeidssted i Oslo.

Informasjonssekretæren har hovedansvaret for Natur og Ungdoms sosiale medier, nettsider, materiellproduksjon, og utvikling av informasjonsarbeidet i organisasjonen.

Blant arbeidsoppgavene er daglig drift og oppdatering av Natur og Ungdoms profiler på Instagram, Facebook og andre sosiale medier. Gjennom sosiale medier går den hyppigste kontakten med både medlemmer og meningsfeller -og motstandere, og det er et mål å ha engasjerende kommunikasjon i disse kanalene. Informasjonssekretæren arbeider for økt profilering av organisasjonen, økt medlemsmasse, og spre informasjon til nye målgrupper. Kommunikasjon av politiske og budskap og aktivitetstilbud skjer i samarbeid med sentralstyret og andre ansatte.

Arbeidet innebærer også teknisk vedlikehold og ansvar for innhold på nettsiden nu.no og NUs nettbutikk. Informasjonssekretæren legger jevnlig ut nyheter og aktivitetstilbud, samt å sørger for utsending av bestillinger i nettbutikken.
En del av dette kommunikasjonsarbeidet er fotografering under arrangementer, aksjoner og i det daglige.

Informasjonssekretæren har også ansvar for produksjon av materiell. Dette innebærer grafisk utforming av velkomstpakker og brev til medlemmer, samarbeid med organisasjonens grafiske designer, og kontakt med trykkeri og annonsebyrå.

Vi søker deg som:

  • Er strukturert, ansvarsfull og selvstendig i arbeidet
  • Er initiativrik og samarbeider godt med andre
  • Har erfaring fra arbeid med sosiale medier, tekst og foto
  • Har god teknisk forståelse og god kjennskap til bildebehandlingsprogrammer
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid og sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 525 kr brutto/mnd.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Nevn hvilke bildebehandlingsprogrammer du har kjennskap til, og legg ved noe du har laget som du anser som relevant (noe du har redigert, designet, fotografert, publisert eller lignende). Legg ved CV.

Søknadsfrist er 26. november og ansettelse skjer i desember. Tiltredelse er 2. januar 2018.

Søknad, CV og arbeidsprøver sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder) – 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Arnfinn Storsveen (informasjonssekretær) – 94 83 24 14 eller arnfinns@nu.no

Publisert 2. november 2017

Topp