ForsidenUtlysningerInternatleder

Norges KFUK-KFUM søker internatleder

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM

Sted: Longyearbyen, Svalbard
Søknadsfrist: 15.01.2019
HeltidFast stilling

Svalbard folkehøgskole i Longyearbyen starter opp sitt første kull høsten 2019. Skolen eies av Norges KFUK-KFUM og Longyearbyen Lokalstyre. Skolen skal ha 6–7 ulike linjer og inntil 125 elever. Elevenes skoleår vil utgjøre 33 uker med oppstart i slutten av august. Skolen vil med fullt elevtall ha ca. 25 ansatte. Rektor og økonomi- og administrasjonssjef er tilsatt. Nå søker vi etter resten av personalet som i felleskap skal gi elevene et innholdsrikt og utfordrende skoleår.

Skolen er i en spennende oppstartsfase hvor alt skal skapes fra grunnen. Alt som kjennetegner en god folkehøgskole skal nå etableres i løpet av våren 2019. Vår visjon er å formidle skaperkraft og bærekraft.

Internatleder

Internatlederen er skolens husmor eller husfar. Vi søker etter en trygg og faglig sterk leder med et varmt og brennende hjerte for unge mennesker. Det kreves sosialpedagogisk kompetanse og/eller erfaring fra tilsvarende arbeid. Internatleder vil få ansvar for skolens sosialpedagogiske team. Det kreves videre at man kan arbeide strukturert med alt det praktiske knyttet til oppfølging av kjøkken, fellesrom og internat. Internatlederen vil være ansvarlig for skolens kjøkkenpersonale.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdannelse innen undervisning, barn/ungdom, helsefag eller liknende
  • Ledererfaring og/eller utdannelse
  • Gjerne erfaring fra folkehøgskole

Det forventes at alle ansatte er innforstått med og tar del i de sosialpedagogiske utfordringer som ligger i folkehøgskolen. Vi ønsker at våre ansatte kjenner seg igjen i denne beskrivelsen:

  • Du er raus og varm; tydelig og tilgjengelig
  • Du har genuin interesse for ungdom
  • Du har gode kommunikative evner
  • Du kan identifisere deg med Norges KFUK-KFUM sine verdier

Reising og ubekvem arbeidstid er en del av hverdagen. Personlige egenskaper vektlegges i alle stillingene. Det kreves vandelsattest for alle stillinger. Lønn og arbeidsvilkår i henhold til gjeldende avtaleverk. Skolen er behjelpelig med å skaffe bolig. Det ytes et boligtilskudd til alle ansatte.

Aktuelle søkere innkalles til intervju. Det må presiseres i søknaden hvilke(n) stilling(er) det søkes på. Søknad med CV, attester og referanser sendes innen 15. januar 2019 til stillinger@svalbardfolkehogskole.no

Spørsmål kan rettes til rektor Espen K. Rotevatn på e-post espen@svalbardfolkehogskole.no

Se også vår webside www.svalbardfolkehogskole.no for utfyllende informasjon.

Publisert 12. desember 2018

Topp