ForsidenUtlysningerKampanjerådgiver

Miljøagentene søker kampanjerådgiver

Utlysning fra: Miljøagentene

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 12.11.2018
HeltidFast stilling

Barnas miljøorganisasjon søker en kampanjerådgiver i 100% fast stilling. Vi ser etter deg som har et ekte miljøengasjement og som ønsker å legge til rette for at barn blir hørt i klima- og miljøsaker. Du kommuniserer godt med både næringsliv, offentlige myndigheter, lærere, foreldre og barn. Du er uredd på epost, telefon, i møter og når du holder presentasjoner for barn eller voksne, store eller små forsamlinger. Du er initiativrik, ser potensiale og løsninger, heller enn utfordringer. Du arbeider strukturert, har stor gjennomføringsevne, ser nye arbeidsoppgaver og liker å følge et prosjekt fra vugge til grav. Du trives med mange baller i lufta, uten å miste oversikt.

En stor del av arbeidet vil bestå i å skape, planlegge, gjennomføre og ferdigstille større eller mindre kampanjer og prosjekter, men også å sikre finansiering til disse ved å søke prosjektmidler og finne samarbeidspartnere. Du vil jobbe i et team på tre personer som sammen har ansvar for flere prosjekter og kampanjer i Miljøagentene, blant andre de årlige kampanjene Beintøft og Batterijakten, og prosjekter tilknyttet marin forsøpling og ny teknologi.

Positive egenskaper vi ser etter hos deg:

  • Kjennskap til tilskuddsordninger og erfaring med søknadsskriving og rapportering
  • Erfaring med kampanjeutforming og prosjektledelse
  • Kunnskap om klima og miljø
  • Erfaring fra frivillig arbeid/organisasjon
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne
  • Forståelse for økonomi og markedsføring
  • Gode IT kunnskaper er en fordel
  • Erfaring med håndtering av medier er en fordel
  • Kjennskap til skoleverket er en fordel

Jo flere av disse punktene du kjenner deg igjen i, desto mer sannsynlig er at det vi kan tilby en viktig og spennende jobb med varierte og utfordrende oppgaver i et travelt kontorfellesskap. Miljøagentene har cirka 10 ansatte og holder til i Miljøhuset sammen med flere andre miljøvernorganisasjoner. Menn oppfordres til å søke, da vi tilstreber god kjønnsbalanse i sekretariatet. Personlige egenskaper og motivasjon blir vektlagt.

Send søknad med CV, og gjerne også attester, vitnemål/karakterutskrift til dagligleder@miljoagentene.no. Søknadsfrist er 12. november, men søk gjerne tidligere. Vi planlegger å gjennomføre førstegangsintervjuer fra 19., 20. eller 21. november.

Tiltredelse etter avtale. Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn fra 45–53.

For mer informasjon eller spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Are Shaw Waage på e-post eller telefon 414 28 689.

Les hele utlysningen på Finn

Publisert 29. oktober 2018

Topp