ForsidenUtlysningerkampanjesekretær for Nord-Norge

Natur og Ungdom søker kampanjesekretær for Nord-Norge

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Tromsø eller Oslo
Søknadsfrist: 29.10.2017
DeltidFast stilling

Vil du være med å utvikle Natur og Ungdom i Nord-Norge og bidra til viktige seire i miljøkampen? Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har 7 800 medlemmer og over 70 lokallag over hele landet. Lokallagene i Natur og Ungdom jobber med miljøproblemer der de bor.

Skape lokal aktivitet

Vi har nå ledig stilling som kampanjesekretær for Nord-Norge. For å vinne viktige miljøseire er Natur og Ungdom avhengig av at organisasjonen står sterkt over hele landet. De tre nordligste fylkene står overfor store miljøproblemer, enten det er forslag om dumping av gruveavfall i rene norske laksefjorder, eller oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi søker derfor deg som ønsker å jobbe med disse og andre saker.

Hovedoppgaven til kampanjesekretærene er å skape lokal aktivitet opp mot aktuelle miljøsaker i Nord-Norge. Dette innebærer samarbeid med fylkesstyrer og lokallag, den andre kampanjesekretæren for Nord-Norge og relevante faggrupper i sentralstyret. Det legges også opp til selvstendig politisk medie- og kampanjearbeid. Det vil være fokus på oppstart og oppfølging av lokallag, foredrag på skoler, skolering i relevante miljøsaker og gjennomføring av markeringer.

En del av arbeidet vil kreve at du jobber på egenhånd, og stillingen krever derfor at du kan jobbe selvstendig. Samtidig gir stillingen stor frihet til å lage egne prosjekter og forme egen arbeidshverdag. Kampanjesekretærene kan om ønskelig vektlegge kampanjerettet arbeid i arbeidet med å skape lokal aktivitet.

Vi søker deg som:

  • Er initiativrik, ansvarsfull og strukturert
  • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid, gjerne politisk arbeid
  • Sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • En god del reising
  • Frihet til å forme egen arbeidshverdag og gjennomføre egne prosjekter
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Stillingen er i 50%. Tiltredelse er 2. januar 2018. Kontorplass vil være i Tromsø eller Oslo – skriv i søknaden hva du foretrekker. Lønnen for en 50%-stilling ligger på 8 763 kr brutto/mnd. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfrist er søndag 29. oktober. Intervjuer vil foregå i uke 44 og 45, og ansettelse skjer i midten av november.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:
Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Ella Marie Hætta Isaksen (kampanjesekretær for Nord-Norge): 932 46 311 eller ellai@nu.no

Publisert 20. oktober 2017

Topp