ForsidenUtlysningerProgramkoordinator for Forandringshuset Grønland (treårig 100% stilling)

Norges KFUK-KFUM søker programkoordinator for Forandringshuset Grønland (treårig 100% stilling)

Utlysning fra: Norges KFUK-KFUM

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 08.04.2021
HeltidProsjektstilling

Vil du bidra til å skape inkluderende fellesskap og meningsfulle aktiviteter for unge mennesker? Forandringshuset er KFUK-KFUM sin storsatsing på forebyggende arbeid og inkludering, og har som ambisjon å være en ledende aktør på det forebyggende feltet i Norge.

Forandringshuset kjemper for alle barn og unges rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. Vårt arbeid er kontinuerlig i forandring for å sikre at det vi gjør svarer på barn og unges behov. Forandringshuset er åpent for alle som vil delta, uavhengig av kjønn, seksuell- og religiøs identitet, etnisitet, nasjonalitet og økonomisk situasjon. Vi er radikale på samarbeid og jobber for å samle gode krefter til det beste for barn og unge. Vi er til for alle unge og jobber særlig med å inkludere de av oss som av ulike grunner opplever utenforskap.

Forandringshuset ble startet opp i 2016 og har nå etablert aktivitet på 10 ulike lokasjoner rundt om i landet og flere nye Forandringshus er under etablering. Vi når årlig mer enn 10.000 barn og unge og er i rask vekst. Vi har en bred portefølje av aktiviteter og prosjekter innen våre tre arbeidsområder; “fritid og kultur”, “inkludering og samfunnsengasjement” og “utvikling, entreprenørskap og arbeid”.

Nå søker vi deg som vil være med på laget og ha en ledende rolle i driften og videreutviklingen av Forandringshuset Grønland, og slik bidra til å oppfylle vår visjon:
“Vi løfter frem unges engasjement og tar deres drømmer på alvor. Vi skaper åpne og trygge fellesskap hvor unge deltar og har innflytelse. Vi gjør det mulig for unge mennesker å forandre verden!”

Om stillingen:

Programkoordinator for Forandringshuset Grønland (treårig 100% stilling)

Arbeidssted vil være på Forandringshuset Grønland. Stillingen er plassert i Forandringshusets stab i Oslo og rapporterer til virksomhetsleder for Forandringshuset Oslo. I det daglige vil man jobbe i team med øvrige ansatte på Forandringshuset Grønland.

Oppdrag og arbeidsoppgaver:

Vi søker deg som brenner for barn og unge og som gjennom systematisk arbeid vil bidra til at flere unge kan få muligheter til å leve og utvikle seg som hele mennesker. Ditt hovedansvar vil være å lede arbeidet ved Forandringshuset Grønland. Du vil ha ansvar for å initiere og gjennomføre konkret utviklingsarbeid sammen med ungdom, i tett samarbeid med offentlige og ideelle aktører på feltet, og med god støtte fra kollegaer i KFUK-KFUM og Forandringshuset.

Forandringshuset Grønland har eksistert siden 2016 og er nå inne i en driftsfase, men som også er kontinuerlig i utvikling. Som programkoordinator skal du lede og koordinere Forandringshuset sin aktivitet i bydel Gamle Oslo. Du har faglig kompetanse og erfaring fra arbeid med barn og ungdom og/eller prosjektledelse. Du er innovativ og utviklingsfokusert, og evner å gjennomføre i henhold til mål og strategiplaner. Du er en relasjonsbygger og har gode kommunikasjonsevner, evner å samarbeide og er en erfaren teamspiller.

Sentrale arbeidsoppgaver som hører til stillingen:

 • Hovedansvar for programmering og gjennomføring av aktivitet i samarbeid med målgruppen, frivillige og samarbeidspartnere.
 • Særlig ansvar for medvirkningsprosesser med målgruppen.
 • Lede rekrutterings- og informasjonsarbeid ut mot målgruppe, kommune, skole og andre parter.
 • Oppfølging av rutiner og systemer på huset.
 • Overordna ansvar for systematisk rekruttering og oppfølging av frivillige.
 • Utvikle Forandringshuset Grønland i tråd med målsettingen, herunder oppfølging av metodikk og utvikling i konsepter og prosjekter. Samhandle med øvrig stab i KFUK-KFUM
 • Forandringshuset om utvikling av konsepter på Grønland.
  Samarbeide med offentlige og ideelle aktører på barne- og ungdomsfeltet.

Kvalifikasjoner

Du har:

 • Relevant høyere utdanning eller dokumentert realkompetanse.
 • Erfaring med prosjektledelse, og å lede flere prosesser samtidig.
 • Kompetanse og erfaring fra arbeid med medvirkningsprosesser og relevant erfaring innen arbeid med barn og unge.
 • engasjement for og erfaring fra arbeid og ledelse av frivillige.
 • God kjennskap og stort engasjement for barn og unges leve- og oppvekstvilkår.
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, med god skriftlig og muntlig formidlingsevne

Egenskaper

 • Ønsker å ta ansvar og ledelse i strategisk utviklingsarbeid
 • Jobber godt selvstendig, er initiativrik og målbevisst
 • Dyktig relasjons- og nettverksbygger
 • Lagspiller som evner å se og spille på kollegaer og samarbeidspartneres fagkompetanse
 • Er lærevillig og ønsker å være i kontinuerlig utvikling
 • Identifiserer deg med KFUK-KFUM Norge og KFUK-KFUM Forandringshusets arbeid, formål og verdier
 • Personlig egnethet vil bli tillagt vekt

KFUK-KFUM ønsker å gjenspeile mangfoldet av barn og unge som vi jobber med og for. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Mangfold er en ressurs vi vil bruke i alle ledd i vår organisasjon. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av funksjonsevne, alder, kjønn, religion, etnisitet og seksuell orientering. Vi er alle en del av mangfoldet.

Vi tilbyr

 • Utfordrende og meningsfulle arbeidsoppgaver.
 • En stilling i et sterkt faglig miljø med engasjerte kollegaer
 • Spennende utviklingsmuligheter.
 • Lønn i henhold til tariffavtale og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Gyldig politiattest må fremlegges.
Ta gjerne kontakt med Virksomhetsleder i KFUK-KFUM Forandringshuset Oslo, Ingrid Elise Sigmundstad på telefon 928 67 305 for mer informasjon om stillingen.
For mer informasjon om Forandringshuset se www.forandringhuset.no

Søknad med CV sendes: personal@kfuk-kfum.no
Søknadsfrist er 8. april 2021

Publisert 12. mars 2021

Topp