ForsidenUtlysningerKommunikasjons- og prosjektrådgiver

La Humla Suse søker kommunikasjons- og prosjektrådgiver

Utlysning fra: La Humla Suse

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 15.05.2020
DeltidProsjektstilling

La Humla Suse er en idealistisk forening som jobber for å sikre humlers levekår i Norge. Les mer om La Humla Suse på våre nettsider: www.lahumlasuse.no

Stillingsbeskrivelse

Har du et brennende engasjement for humler og andre villbier? Liker du formidling, nettverksbygging og å mobilisere andre til innsats? La Humla Suse er på utkikk etter en faglig dyktig person til en deltidsstilling som kommunikasjons- og prosjektrådgiver. 

En stor del av arbeidet vil bestå av å skape, planlegge, gjennomføre og ferdigstille prosjekter. Det er en fordel om du har erfaring med prosjektledelse. Vi trenger i første omgang en prosjektansvarlig for to av våre prosjekter denne sommeren og høsten; Humlevandringer og Nordisk samarbeid (konferanse). Stillingen setter krav til at du kan jobbe selvstendig, og raskt evner å sette seg inn i nye arbeidsoppgaver. Grunnet koronautbruddet kan det bli nødvendig å tilpasse deler av årets prosjekter til en digital formidlingsplattform. Vi er derfor på utkikk etter deg som tar initiativ og er løsningsorientert.  

Utover prosjektledelse vil stillingen bestå av formidlingsarbeid. Vi trenger derfor deg som har god formidlingsevne om humler rettet mot ulike mottakergrupper; som skoler, bedrifter, hagelag med mer. I stillingen inngår både muntlig og skriftlig formidling. Biologer oppfordres til å søke, men det er ingen krav. 

En forlengelse av stillingen avhenger av at vi får igangsatt nye prosjekter. Det er derfor en fordel om man er idérik og har forslag til gjennomføring av nye prosjekter. En viktig del av arbeidet vil være å sikre finansiering til disse ved å søke prosjektmidler, samt å finne eventuelle samarbeidspartnere. Dette arbeidet vil foregå i samarbeid med daglig leder og styreleder. 

I en liten organisasjon vil du måtte være innstilt på å bidra med de oppgavene som trengs. 

Faglig kunnskap, initiativ, selvstendighet, engasjement, gode samarbeidsevner, nettverk, personlig egnethet, samt erfaring og resultater fra arbeid i frivillige organisasjoner vil bli tillagt vekt.

Tiltredelse: Ønsker snarlig oppstart. 
Stillingstype: Prosjektstilling, deltid – 50 %
Varighet: Frem til 15.02.2021, men med mulighet for forlengelse.
Arbeidssted: Oslo, noe reisevirksomhet må påregnes.
Lønn: Statens lønnstrinn: 40-43. 

Send inn søknad og CV til post@lahumlasuse.no Merk søknaden med Søknad  kommunikasjons- og prosjektrådgiver. Kvalifiserte kandidater intervjues fortløpende. 

Adresse: Kolstadgata 1, 0652 Oslo

Kontaktpersoner

Frauke Heivand (daglig leder) frauke@lahumlasuse.no 

Monica Marcella (styreleder) monica@lahumlasuse.no

Publisert 8. mai 2020

Topp