ForsidenUtlysningerKommunikasjonskonsulent (80%)

Norges Husflidslag søker kommunikasjonskonsulent (80%)

Utlysning fra: Norges Husflidslag

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 08.04.2019
DeltidFast stilling

Vi søker en medarbeider som har klare ideer på hvordan vi kan styrke arbeidet vårt via god kommunikasjon og synliggjøring. Du må like å oppsøke og formidle, ha et direkte lett forståelig språk både muntlig og skriftlig, og ikke være redd for å ta i et tak.

Du vil arbeide både strategisk og operativt med fokus på formidling av kulturarv og håndverkstradisjoner både innen næring, opplæring og frivillig kulturliv.

Du vil arbeide tett med direktør, ledergruppe og våre husflidskonsulenter over hele landet.

Vi har valgt Holdbart som satsningsområde for perioden 2019 til 2022. Gjennom dette vil vi fremme miljø og bærekraftaspektene ved husflid, og vi trenger at du tar en aktiv rolle i dette arbeidet.

Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være

  • Utvikle kampanjer for synliggjøring av Norges Husflidslag og rekruttering av medlemmer
  • Skrive og publisere saker på husflid.no og sosiale medier
  • Mediekontakt og politisk lobbyarbeid
  • Være rådgiver for direktør og ledergruppe i kommunikasjonsarbeid

Vi søker deg som har

  • Utdanning og/eller jobberfaring fra kommunikasjonsarbeid
  • Erfaring med å skrive for nett og sosiale medier
  • Interesse for kultur og god kjennskap til frivillige organisasjoner

Om stillingen

Stillingstype: Fast, 80 %

Arbeidssted: Arbeidssted er i Kvadraturen i Oslo sentrum, i fellesskapet Kulturvernets hus, med adresse Øvre Slottsgate 2b, 0157 Oslo. Noe reisevirksomhet og helgearbeid må påregnes.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte direktør Marit Jacobsen på marit@husflid.no /915 80 781. Søknad sendes til post@husflid.no innen 8. april.

Norges Husflidslag er en kultur- og interesseorganisasjon som er ledende aktør innen kulturvern, handlingsbåren kunnskap og næringshusflid. Vi har 24.000 enkeltmedlemmer i 365 lokallag, samt 37 butikker og 160 håndverkere som medlemmer. Organisasjonen har 29 ansatte, hvorav 18 har sin daglige arbeidsplass ute i fylkene. Hovedkontoret med fellestjenester er i Oslo, i kontorfellesskap med flere kulturorganisasjoner.

Publisert 27. mars 2019

Topp