ForsidenUtlysningerKommunikasjonsrådgiver

Miljøagentene søker kommunikasjonsrådgiver

Utlysning fra: Miljøagentene

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 10.01.2019
HeltidVikariat

Barnas miljøvernorganisasjon søker en kommunikasjonsrådgiver til et vikariat i 100% stilling, fra februar til og med juni.

Vi søker etter deg som kan ta et hovedansvar for Miljøagentenes kommunikasjon i perioden vår faste kommunikasjonsrådgiver er i fødselspermisjon. Det vil være overlapping og opplæring i februar.

I løpet av våren vil Batterijakten være den viktigste kampanjen du jobber med. Du skjønner hvordan du får mest mulig positiv oppmerksomhet omkring kampanjen og sakene vi jobber for, og du vet hvordan du kommuniserer godt til kampanjens målgruppe, som er 10-åringer.
Du vil også jobbe med øvrige kampanjer og temaer, samt innhold til våre nettsider, nyhetsbrev, Miljøagentrapporten, sosiale medier og annet.

Vi vil se særlig etter kandidater med følgende egenskaper:

  • Du har interesse for barn og miljø, og forstår at verden trenger flere miljøagenter.
  • Du har god kunnskap om klima- og miljøsaker.
  • Du har god kunnskap/erfaring med barn i barneskolealder.
  • Du har god kunnskap og erfaring med kommunikasjonsarbeid eller journalistikk.
  • Du har kunnskap om foto, video og/eller grafisk arbeid, samt etterbehandling.
  • Du har god teknisk forståelse (nettsider, Adobe, nyhetsbrev, ulike filformat osv)
  • Du har god skriftlig og muntlig framstillingsevne.
  • Du er kreativ og finner de gode sakene som engasjerer riktig målgruppe.
  • Du har erfaring fra en medlemsorganisasjon.

Vi tror at en god søker kan ha bakgrunn fra for eksempel reklame, informasjon/PR, journalistikk, frivillig organisasjon, eller kanskje salg? Kanskje har du pedagogisk bakgrunn og kjenner godt til skoleverket? Eller bakgrunn fra arbeid med barn eller miljø? Vi forventer ikke at det finnes noen som oppfyller hvert eneste punkt i ønskelista, men hvis du kjenner deg igjen i de fleste av punktene, så send oss en søknad.

Vi kan tilby en viktig og spennende jobb med varierte og utfordrende oppgaver i en travel tid. Søknad med CV sendes senest 10. januar til dagligleder@miljoagentene.no. Hvis du har, så send gjerne også referanser, attester, vitnemål/fagoversikt/karakterutskrift, eventuelle arbeidsprøver og annet som du mener er relevant for stillingen, og som gjør at vi kan bli litt kjent med deg.

Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn 45-53.

For mer informasjon kontakt daglig leder Are Shaw Waage på telefon 41 42 86 89, eller kommunikasjonsrådgiver Rasmus Norsted på rasmus@miljoagentene.no / 92 28 17 69.

Om arbeidsgiveren

Miljøagentene er barnas egen miljøvernorganisasjon. Vi jobber for å gi barna troen på seg selv, fremtiden og at det nytter å gjøre noe. Vi har omkring 7500 engasjerte miljøagenter i hele Norge. På Hovedkvarteret i Oslo er det ti ansatte.

Publisert 3. januar 2019

Topp