ForsidenUtlysningerKommunikasjonsrådgiver

Unge Venstre søker kommunikasjonsrådgiver

Utlysning fra: Unge Venstre

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 25.01.2019
HeltidProsjektstilling

Vi går inn i et valgår, og Unge Venstre søker derfor kommunikasjonsrådgiver og valgkampsekretær i engasjementsstillinger. Oppstart for stillingen er 1. august i 100 prosent frem til 15. september, med mulighet for et mindre engasjement gjennom våren og sommeren.

Kommunikasjonsrådgiveren vil jobbe sammen med Unge Venstres sekretariat og ledelse, og vil i samarbeid med disse ha ansvar for kommunikasjonsarbeid underveis i valgkampen. Arbeidsoppgaver vil være mediearbeid, produksjon av grafikk og innhold til sosiale medier, skriving av debattinnlegg og annet skrivearbeid, debattforberedelser og annen politisk rådgivning. Kommunikasjonsrådgiveren vil også samarbeide med ansatte og tillitsvalgte i Venstre.

Det er en forutsetning at den som ansettes som kommunikasjonsrådgiver har stor arbeidskapasitet. Kunnskap om Unge Venstre og Venstres politikk, grafisk kompetanse og svært god skriftlig og muntlig framstillingsevne er et krav. Arbeidssted vil primært være Unge Venstres kontorer i Møllergata 16, men arbeidssted kan variere ut i fra hvor valgkampen utspiller seg. Arbeidstid avtales med sekretariatet. Søkeren bør kunne vise til tidligere valgkamprelatert arbeid.

Vi kan tilby et ungt og spennende arbeidsmiljø i en viktig valgkamp. Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn 19. Kvelds- og helgearbeid må påregnes.

For spørsmål kan generalsekretær i Unge Venstre, Linn Skyum, kontaktes på telefon 977 97 451, eller e-post linn.skyum@venstre.no. Søknader sendes til denne e-postadressen merket «Kommunikasjonsrådgiver 2019».

Søknadsfrist er 25. januar.

Publisert 10. januar 2019

Topp