ForsidenUtlysningerKontor- og medlemssekretær

Natur og Ungdom søker kontor- og medlemssekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 14.05.2017
HeltidFast stilling

Natur og Ungdom søker kontor- og medlemssekretær som kan sikre god kontordrift og være med på å videreutvikle medlemsarbeidet.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har over 7 800 medlemmer og over 70 lokallag over hele landet. Vi har nå ledig en 100% stilling som kontor- og medlemssekretær, med arbeidssted i Oslo.

Kontor- og medlemssekretæren er ansvarlig for å sikre en god drift på Natur og Ungdoms hovedkontor. Dette innebærer at driften er velfungerende, ryddig og effektiv, og at ansatte og tillitsvalgte har gode arbeidsforhold. Vedkommende har ansvar for Natur og Ungdoms sentralbord og henvendelser til organisasjonen, utsendelse av post og bestilling av varer, noen tekniske systemer, i tillegg til andre forefallende arbeidsoppgaver.

Kontor- og medlemssekretæren samarbeider med medlemssekretæren om medlemsarbeidet, og har muligheten til å være med å utvikle dette framover. Dette innebærer blant annet å drifte og oppdatere medlemsregisteret, utsendelser til medlemmer, og å bidra i arbeid med verving og medlemspleie.

Vi søker en person som kombinerer faste rutineoppgaver med langsiktig tenking rundt organisasjonen. Det er fordel om du har kunnskap om tekniske systemer.

Vi søker deg som

  • Er strukturert og ansvarsfull
  • Tar initiativ og samarbeider godt
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid og sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er 100% og lønnes med 17 525 kr brutto/mnd. I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaring og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er 14. mai, med ansettelse av sentralstyret i månedsskiftet mai/juni. Tiltredelse i slutten av juli, og om mulig noe opplæring i juni.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål om stillingen:
Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Sara Larsen (kontor- og medlemssekretær) 412 19 575 eller saral@nu.no

Publisert 27. mars 2017

Topp