ForsidenUtlysningerKontorsjef

Natur og Ungdom søker kontorsjef

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 24.05.2020
HeltidFast stilling

Natur og Ungdom har ledig stilling som kontorsjef. Stillingen har hovedansvar for drift av Natur og Ungdoms hovedkontor, og kombinerer faste rutineoppgaver med langsiktig planlegging av organisasjonens drift og tekniske systemer og utstyr. Søknadsfrist er søndag 24. mai.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 9000 medlemmer og over 60 lokallag over hele landet. Vi har nå ledig en 100% stilling som kontorsjef, med arbeidssted i Oslo. Vi søker en person som kombinerer faste rutineoppgaver med langsiktig tenking rundt organisasjonens drift og medlemsarbeid.

Kontorsjefen er ansvarlig for å sikre god drift av Natur og Ungdoms hovedkontor. Kontoret ligger over flere etasjer sentralt i Oslo sentrum, og har 20 ansatte og 15 frivillige tillitsvalgte som jobber her til daglig. Ansvar for kontordriften innebærer å sørge for organiserte og ryddige arealer, anskaffelse av kontorrekvisita, og oppfølging av andre leverandører til kontoret. Dette innebærer blant annet teknisk arbeid med datamaskinparken, internett, programvare og serverløsninger. Kontorsjefen pakker, leverer og henter post, og har ansvar for Natur og Ungdoms sentralbord og henvendelser til organisasjonen på e-post, Facebook og andre kanaler. Vedkommende bistår med bestilling, pakking og annet praktisk til nasjonale arrangementer i organisasjonen.

Kontorsjefen samarbeider med medlemssekretæren om medlemsarbeidet, og har muligheten til å være med å utvikle dette framover. Dette innebærer blant annet å drifte og oppdatere medlemsregisteret med nye vervinger og informasjon om medlemmene. Videre er det pakking av velkomstpakker, kontingentkrav og andre utsendinger til medlemmer, og å bidra i arbeid med verving og medlemspleie. Om lag 40% av arbeidstiden går med til medlemsarbeid.

Vi søker deg som

  • Er strukturert, effektiv og ansvarsfull
  • Trives med rutineoppgaver
  • …Men er initiativrik og handlekraftig når det er tid til dette
  • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid og sterkt miljøengasjement
  • Har erfaring med tekniske systemer

Vi kan tilby

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 22.000 kr brutto/mnd. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

Søknadsfristen er søndag 24. mai. Tiltredelse er i juni, juli eller august og avtales nærmere.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål om stillingen:

Johanne Frost Klepp (daglig leder): 413 48 305 eller dagligleder@nu.no
Robin Sebastian Rodval (kontorsjef): 478 49 717 eller robinr@nu.no

Publisert 4. mai 2020

Topp