ForsidenUtlysningerKoordinator for erfaringskonsulenter

Landsforeningen for barnvernsbarn søker koordinator for erfaringskonsulenter

Utlysning fra: Landsforeningen for barnvernsbarn

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 23.08.2020
HeltidProsjektstilling

Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB) har to ledige stillinger som koordinatorer for erfaringskonsulentene våre. Som barnevernsbarnas interesseorganisasjon er det vår jobb å peke på utfordringer i barnevernet, og komme med forslag til bedring. For at vi skal kunne gjøre det, trenger vi mennesker som kan representere organisasjonen. Vi kurser derfor erfaringskonsulenter slik at de kan ta med barnevernsbarnas stemme inn til de stedene der tjenesteutvikling skjer. Som erfaringskonsulent i LFB snakker man ikke bare for seg selv, men for mange. Og man får ta i bruk erfaringene man har på en måte som er nyttig for flere enn en selv, og på denne måten får man mulighet til å være med å forbedre barnevernet.

Som ansatt i 100 % stilling i Landsforeningen for barnevernsbarn vil du hovedsakelig jobbe med å koordinere erfaringskonsulentoppdrag og følge opp erfaringskonsulentene våre. Du vil også få ansvar for å arbeide med prosesser for økt mestringsfølelse og selvutvikling av den enkelte erfaringskonsulenten. I tillegg til dette vil du holde kurs og samlinger for erfaringskonsulentene, jobbe med å tilrettelegge for økt bruk av erfaringskompetanse på barnevernsfeltet, videreutvikle erfaringskonsulentordningen og ulike administrative oppgaver.

Erfaringskonsulentene våre er Landsforeningen for barnevernsbarns representanter og vi trenger noen som kan støtte dem i dette arbeidet. Du må derfor påregne en del helge- og kveldsarbeid, samt reisevirksomhet.

Arbeidsoppgaver:

 • Koordinering og oppfølging av oppdrag
 • Holde kurs og samlinger for erfaringskonsulentene
 • Oppfølging og veiledning av erfaringskonsulentene
 • Stimulere til mestringsfølelse og selvutvikling for erfaringskonsulentene
 • Jobbe med videreutvikling av erfaringskonsulentordningen
 • Administrative oppgaver
 • Andre løpende oppgaver

Kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning er ønskelig, men personlig egnethet og erfaring kan kompensere
 • God kjennskap til brukermedvirkning, erfaringskompetanse og frivillig arbeid
 • God kjennskap til barnevernsfeltet
 • Erfaring med veiledning/oppfølging av andre
 • Erfaring fra organisasjonsarbeid
 • Erfaring fra arbeid med frivillige er en fordel

Egenskaper:

Vi ser etter en person som er omgjengelig, blid og varm. Du er ansvarsfull, evner å se det beste i mennesker, og har en positiv innstilling. Du ønsker å bidra til at erfaringskonsulentene våre opplever mestring og selvutvikling. Du liker en utfordring og direkte kommunikasjon, men søker råd når du har behov for det. Vi er avhengig av ansatte som er selvstendige og som ser hva som trengs, men vi samarbeider tett så du må samtidig være flink til å samarbeide i både små og store team. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

Engasjement i 100 % stilling ut april 2021, med mulighet for forlengelse. Det er ønske om snarlig tiltredelse. Vi tilbyr lønn etter avtale og arbeidsplass ved vårt hyggelige kontor sentralt i Oslo.

Du kan søke på stillingen via denne finn-annonsen: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=120529368

Publisert 11. august 2020

Topp