ForsidenUtlysningerkoordinator for Grønt Spatak

Natur og Ungdom søker koordinator for Grønt Spatak

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 03.12.2017
DeltidFast stilling

Er du interessert i jordbrukspolitikk, ungdomsengasjement og organisatorisk arbeid? Natur og Ungdom har ledig stilling som koordinator for prosjektet Grønt Spatak.

Grønt Spatak er et samarbeidsprosjekt mellom Natur og Ungdom og Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Gjennom Grønt Spatak kan ungdommer jobbe på gård, seter eller gå beitetilsyn et par uker i sommerferien, for å bidra til bredere kunnskap om miljøvennlig og solidarisk jordbruk. Hvert år arrangerer vi også et jordbrukspolitisk seminar for deltakerne. I 2018 fyller prosjektet 25 år. Du kan lese mer om Grønt Spatak her.

Grønt Spatak-koordinatoren har hovedansvaret for gjennomføringen av Grønt Spatak. Dette innebærer mobilisering, å koordinere deltagernes utplassering i kontakt med bøndene, arrangering av et skoleringsseminar, oppfølging av deltagere, og videreutvikling av prosjektet. Prosjektkoordinatoren har også ansvar for mediedekning av prosjektet, og for prosjektets økonomi. Dette innebærer arbeid med innsøking av midler og rapportering. Koordinatoren jobber selvstendig, men samarbeider med Natur og Ungdoms sentralstyre og ansatte, og Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

Vi søker deg som:

  • Har engasjement for ungdom og jordbrukspolitikk
  • Er kreativ, initiativrik og har lyst til å utvikle prosjektet
  • Er strukturert og selvstendig i arbeidet
  • Er god til å samarbeide
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Fleksibilitet i arbeidshverdagen
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være på Natur og Ungdoms hovedkontor i Oslo. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 50 prosent, og lønnes 8 763 kr brutto/mnd. Den kan være aktuelt å øke stillingsprosenten noe, nevn gjerne om dette er aktuelt for deg i søknaden. I søknaden skriver du også litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV.

Søknadsfristen er 3. desember. Intervjuer foregår i uke 49 og 50. Tiltredelse er 2. januar 2018.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Om prosessen: Anna Olerud (daglig leder) – 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Silje Strøm (Spatak-koordinator) – 94 83 24 14 eller siljes@nu.no

Publisert 15. november 2017

Topp