ForsidenUtlysningerLandsleirkonsulent

Norges speiderforbund søker landsleirkonsulent

Utlysning fra: Norges speiderforbund

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 17.09.2018
HeltidProsjektstilling

Om Norges speiderforbund:
Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med ca. 18 500 aktive medlemmer. Speiderforbundets formål er å utvikle barn og unge til selvstendighet og til å ta aktivt ansvar i samfunnet i samsvar med idealene fra speiderløftet og speiderloven.

Speiderforbundet er en del av verdens største bevegelse for barn- og ungdom med ca. 50 millioner medlemmer over hele verden. Forbundskontoret er Norges speiderforbunds sekretariat, holder til sentralt i Oslo, og har for tiden 13 ansatte.

Sommeren 2021 arrangerer vi landsleir for 10 000 deltakere fra inn- og utland. Arrangementet planlegges og gjennomføres ved hjelp av frivillige. Vårt hovedkontor er sekretariat for prosjektet, og styrker nå bemanningen med en prosjektkonsulent.

Prosjektkonsulent Landsleir 2021

Speiderlandsleiren 2021 er Norges speiderforbunds viktigste prosjekt i perioden 2019 – 2021. Leiren er organisert som et prosjekt med et eget styre som ledes av landsleirsjefen. Prosjektkonsulenten vil være administrativ støtte for prosjektorganisasjonen, og rapporterer til generalsekretær.

Prosjektkonsulentens viktigste rolle er å bidra til å ha oversikt over hele planprosessen og fungere som prosjektets koordinator og pådriver ved behov.

Kvalifikasjoner

  • Dokumentert erfaring fra planlegging og ledelse av større arrangementer/prosjekter. Speidererfaring og tidligere landsleirerfaring er ønskelig.
  • Evne til å arbeide målrettet og systematisk, og holde oversikten i komplekse prosjekter med stramme frister.
  • Erfaring med prosjektregnskap og økonomistyring.
  • God muntlig og skriftlig formuleringsevne – både på norsk og engelsk.
  • Gode samarbeidsegenskaper og evne til å inspirere andre.

Stillingen er et heltidsengasjement frem til utgangen av 2021. Tiltredelse snarest. Arbeidssted er ved Forbundskontoret i Oslo, og leirsted. Fleksibel arbeidstid. En del reisevirksomhet, samt kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Lønn etter avtale.

Kontaktpersoner: Generalsekretær Knut Harald Ulland, telefon 951 52 835.

Søknad med CV sendes Norges speiderforbund soknad@speiding.no, innen 17.09.2018.

Publisert 3. september 2018

Topp