ForsidenUtlysningerMedarbeidere til sommerturné

Motorførernes Avholdsforbunds Ungdom søker medarbeidere til sommerturné

Utlysning fra: Motorførernes Avholdsforbunds Ungdom

Sted: Oslo - hele landet
Søknadsfrist: 22.05.2017
DeltidProsjektstilling

Har du lyst på en annerledes og spennende sommerjobb? MA-Ungdom søker 2 personer til en 6-ukers sommerturné med vandreutstillingen vår DeathTrip – On the road.

DeathTrip – On the road er en vandreutstilling som drives av MA-Ungdom. Utstillingen inneholder elementer fra DeathTrip, et prosjekt MA-Ungdom har holdt på med i ni år. Death Trip engasjerer ungdom på videregående skoler til å lage holdningskampanjer mot rus i trafikken. Dette har resultert i mange gode kampanjer bestående av blant annet plakater og filmer, som vi har satt sammen til denne utstillingen. Etter hvert som DeathTrip fortsetter, vil elementene lett kunne byttes ut med nye. Inne i bilen er det plassert en tavle der de som besøker utstillingen kan dele sine tanker om rus og trafikk, og vi har planlagt flere aktiviteter vi har på standen.

Hele utstillingen får plass i en varebil slik at vi lett kan reise rundt med den til ulike steder. Vi ønsker å besøke steder som festivaler, markedsdager, motorsportsarrangement og skoler. Utstillingen trenger en plass på ca 6×4 meter + plass til bilen, og kan settes opp både ute og inne.

Målet med sommerturnéen er å spre kunnskap om rus i trafikken, gjøre organisasjonen MA-Ungdom synlig og verve nye medlemmer.

De som er så heldig å få denne jobbe skal reise rundt i ca seks uker med utstillingen (siste uken i juni, hele juli og første uken i august). Personene skal besøke ulike arrangement, festivaler, stå på torg etc. rundt i hele Norge og spre budskapet til MA-Ungdom. Det blir lagt opp en plan for sommeren som dere skal følge. Alt det praktiske vil prosjektleder stå for. Helt konkret skal dere reise dit det er avtalt, dere skal sette opp standen, bemanne den og pakke den ned igjen. Du må derfor være villig til å være på reise store deler av disse seks ukene.

Vi søker deg som

 • Er ung voksen ( 19 – ca. 25 år) med førerkort klasse B.
 • Er utadvendt, glad i å ta kontakt med folk og ikke redd for å
  prate med ukjente.
 • Har høy arbeidsmoral, stort pågangsmot, selvgående og er fleksibel og løsningsorientert.
 • Har noe teknisk forståelse og være i fysisk stand til å sette opp utstillingen.
 • Interesse og kunnskap om trafikksikkerhet er en fordel, men ikke et krav da opplæring vil bli gitt.

Vi tilbyr

 • 30 000,- i lønn for 6 ukers jobbing.
 • Det blir også gitt diettgodtgjørelse for dager på reise og all overnatting dekker MA-Ungdom.
 • Full opplæring.
 • En unik sommerjobb med mulighet for å se Norge og besøke mange spennende arrangement.

Oppstart for stillingen er mandag 26. juni, og engasjementet er på 6 uker.
Hovedbasen er MA-Ungdom sitt kontor i Oslo – Dronningensgate 6, men en vil i all hovedsak være på turne.

For mer informasjon om denne spennende sommerjobben, kontakt Daglig leder Stig Eid Sandstad på telefon 909 64 646 eller e-post stig.sandstad@ma-norge.no

Søknad med CV og attester sendes til stig.sandstad@ma-norge.no innen 22. mai.

Om arbeidsgiveren

MA-Ungdom er en aktiv og spennende organisasjon for ungdom under 26 år som ønsker en rusfri arena for utfordring og mestring!

MA-Ungdom jobber for en rusfri trafikk, og er den eneste trafikksikkerhetsorganisasjonen i Norge for ungdom. Vi har satt oss som mål å være den organisasjonen som best ivaretar de unges interesser i trafikken. Vi arbeider derfor hver dag for å redusere tallet på ungdommer som ødelegger seg eller blir drept i trafikken. Vi jobber også for å skape gode holdninger knyttet til rus i trafikken blant ungdom. Dette gjør vi gjennom blant annet kampanjer, prosjekter, sosiale medier, skolebesøk og undervisningsmateriell. Eksempler på dette er prosjektet DeathTrip, utstillingen DeathTrip – On the road, og ikke minst gjennom vår side på Facebook Jeg han ingen venner å miste ± ikke kjør i fylla , som har rundt 330.000 likere.

MA-Ungdom er ingenting uten medlemmene våre. I klubbene våre dreier det meste seg om motor-, sykkel- og bilsport, men alt som er av andre spennende aktiviteter kan også finne plass hos oss. Vi mener at det er fellesskapet ± opplevelsen – gleden og mestringen som er aller viktigst. Er det ikke en MA-Ungdomklubb i nærheten, eller ønsker du å starte en ny? Se hvordan du kan opprette en MA-Ungdom-klubb her (link på nettsiden til hvordan opprette en klubb).

MA-Ungdom er en partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral organisasjon.

MA-Ungdom er tilknyttet voksenorganisasjonen MA – rusfri trafikk.

Publisert 27. april 2017

Topp