ForsidenUtlysningerMedlemssekretær

Natur og Ungdom søker medlemssekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 26.11.2017
HeltidFast stilling

Vil du være med å styrke medlemsarbeidet i Norges største miljøorganisasjon for ungdom? Natur og Ungdom har ledig stilling som medlemssekretær.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har 7 800 medlemmer og 70 lokallag over hele landet. Natur og Ungdom har nå ledig en 100% stilling som medlemssekretær, med arbeidssted i Oslo.

Medlemssekretæren har hovedansvaret for Natur og Ungdoms arbeid med medlemmer. Dette innebærer drift av medlemsregisteret, medlemspleie og koordinering av organisasjonens arbeid med verving av nye medlemmer og faste givere. Medlemssekretærens mål i arbeidet er at organisasjonen skal ha en stor og stabil medlemsmasse, og at Natur og Ungdom driver et langsiktig og målrettet medlems- og rekrutteringsarbeid.

Medlemssekretæren har hovedansvar for organisasjonens vervearbeid. Dette innebærer å planlegge og gjennomføre vervekampanjer, følge opp fylkeslagenes vervearbeid og utvikling av rekrutteringsarbeidet. Arbeidet skjer i samarbeid med sentralstyret og andre ansatte. Medlemssekretæren koordinerer også arbeidet med å få medlemmer til å fortsette som medlem i organisasjonen, og sørge for høy gjenbetalingsprosent.

Medlemssekretæren har også ansvar for ordningen for faste givere til organisasjonen – Natur og Ungdoms venner. Arbeidet handler om verving av nye givere, kontakt med givere og innkreving av beløp, og utvikling av ordningen.
Arbeidet med medlemsregisteret innebærer registrering av nye medlemmer, oppdatering av informasjon, innkreving av kontingenter, samling av data og arbeid med utvikling og effektivisering av registeret.

Medlemssekretæren jobber også med utsending av velkomstpakker, nyhetsbrev, medlemskampanjer og andre utsendinger til medlemmene.

Vi søker deg som:

  • Er strukturert, ansvarsfull og selvstendig i arbeidet
  • Er god til å samarbeide
  • Har god teknisk forståelse og sans for systemer
  • Har lyst og evne til å tenke strategisk og kreativt rundt rekruttering
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 525 kr brutto/mnd.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV.

Søknadsfrist er 26. november og ansettelse skjer i desember. Tiltredelse er 2. januar 2018.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder) – 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Ida Lovise Skylstad (medlemsssekretær) – 45 21 56 63 eller idalovise@nu.no

Publisert 2. november 2017

Topp