ForsidenUtlysningerMedlemssekretær

Natur og Ungdom søker medlemssekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 12.04.2018
HeltidFast stilling

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 7 500 medlemmer og over 70 lokallag over hele landet. Natur og Ungdom har nå ledig en 100% stilling som medlemssekretær, med arbeidssted i Oslo.

Medlemssekretæren har hovedansvaret for drift av medlemsarbeidet i organisasjonen. Dette innebærer drift av medlemsregisteret, medlemspleie og kontakt med medlemmer og faste givere.

Arbeidet med medlemsregisteret innebærer registrering av nye medlemmer, oppdatering av informasjon, innkreving av kontingenter, samling av data og arbeid med utvikling av registeret. Det sistnevnte handler om automatisering og effektivisering av registeret, å finne ut hvilke forbedringer vi trenger, samt å implementere disse funksjonene. Dette gjøres i samarbeid med Naturvernforbundet, som vi samarbeider med om medlemsregister. I 2018 vil den ansatte ha hovedansvar for å følge opp de nye personvernreglene i Norge (GDPR).

Medlemssekretæren har også ansvar for å kreve inn støtte fra faste givere til organisasjonen – Natur og Ungdoms venner.

Medlemssekretæren jobber videre med utsending av velkomstpakker, nyhetsbrev, medlemskampanjer og andre utsendinger til medlemmene.

Vi søker deg som:

  • Er strukturert, ansvarsfull og selvstendig i arbeidet
  • Er god til å samarbeide
  • Har god teknisk forståelse og sans for systemer
  • Har erfaring fra organisasjonsarbeid
  • Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 963 kr brutto/mnd.

Søknadsfrist er 12. april. Tiltredelse er i månedsskiftet mai/juni 2018. Opplæring skjer fortrinnsvis allerede fra midten av mai, dette avtales nærmere.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder) – 991 12 932 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Eirik Fenstad Thorbjørnsen (medlemsssekretær) – 412 47 108 eller eirikt@nu.no

Publisert 5. mars 2018

Topp