ForsidenUtlysningerMedlemssekretær

Hyperion - Norsk forbund for fantastiske fritidsinteresser søker medlemssekretær

Utlysning fra: Hyperion - Norsk forbund for fantastiske fritidsinteresser

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 31.01.2019
DeltidFast stilling

Hyperion søker en medlemssekretær til en 40% stilling.

Om Hyperion

Hyperion er den nasjonale paraplyorganisasjonen for foreninger som driver med fantastiske fritidsinteresser. Dette inkluderer datatreff, rollespill, cosplay, fantasylitteratur, film og mer. Hyperion forvalter frifondmidler fra LNU, støtter drift av medlemsforeningene, og driver andre prosjekter som sommerleir og kurs for medlemmer. Medlemssekretæren jobber på Hyperions kontor, ledet av generalsekretæren, sammen med Hyperions arbeidsutvalg og et lite sekretariat.

Om stillingen

Medlemssekretæren har ansvar for å følge opp søknader om innmelding og utmelding, yte bistand til medlemsforeninger med registrering og oppdatering av medlemssystemet, koordinere foreningsbesøk og sentral kursvirksomhet, bistå generalsekretæren i medlemsrettet kommunikasjon, samt andre forefallende arbeidsoppgaver. Medlemssekretæren skal i samarbeid med generalsekretæren og arbeidsutvalget forberede saker og innstillinger om nye medlemsforeninger til sentralstyret.

Vi søker

Hyperion søker en motivert medarbeider med bred organisasjonserfaring, som skal passe inn i et ungt arbeidsmiljø. Initiativ og evne til å jobbe selvstendig er en fordel i stillingen.

Vi tilbyr

Hyperion er en av Norges raskest voksende barne- og ungdomsorganisasjoner, og arbeidslivet på kontoret er preget av stadig nye utfordringer blant noe rutine. Du får jobbe sammen med engasjerte ansatte og tillitsvalgte, og passe på at ungdommer i hele Norge får engasjere seg i sin hobby.

Krav til søker

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • Erfaring fra frivillige organisasjoner.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse B.
  • Erfaring med administrering av medlemssystemer, for eksempel Hypersys.
  • Erfaring med oppfølging av lokallag.

Stillingen lønnes etter lønnstrinn 25 i lønnstabeller for arbeidstakere i staten

SØKNADSFRIST: 31.01.2019
OMFANG: 40%
TILTREDELSE: Etter avtale. Ønsket oppstart er uke 9.
ARBEIDSTID: Fleksibel etter avtale.
ARBEIDSSTED: Oslo, Kolstadgata 1, Frivillighetshuset
KONTAKTPERSON: Simon Skjerven, tlf: 936 85 231, simons@n4f.no

Søknad med CV sendes til jobb@n4f.no, bruk “Medlemssekretær” i emnefeltet. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

Publisert 14. januar 2019

Topp