ForsidenUtlysningerNettredaktør i miljømagasinet Putsj

Natur og Ungdom søker nettredaktør i miljømagasinet Putsj

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 07.05.2017
HeltidFast stilling

Miljømagasinet Putsj søker en kreativ og strukturert nettredaktør som vil stå for innhold og videreutvikling av nettmagasinet Putsj.no.

Putsj er et papirmagasin og et nettmagasin om miljø, kultur og aktivisme. Putsj er Norges eneste miljømagasin for ungdom, og lages av en redaktør for papirmagasinet, en nettredaktør, en grafisk designer og en frivillig redaksjon. Magasinet gis ut av Natur og Ungdom og kommer ut fire ganger i året, mens nettmagasinet Putsj.no oppdateres flere ganger i uka.

Nettredaktøren har redaksjonelt ansvar for innholdet på Putsj.no, sørger for at saker publiseres, og at bidrag fra skribenter, illustratører og fotografer kommer inn. Stillingen innebærer oppfølging av Putsj-redaksjonen, som består av frivillige bidragsytere. Nettredaktøren bidrar også til produksjon av papirmagasinet, og er sammen med magasinredaktør og grafisk designer ansvarlig for promotering, videreutvikling og strategisk tenkning knyttet til begge plattformer. Nettredaktøren har også noen administrative oppgaver som distribusjon, oversikt over annonsesalg og økonomi.

Jobben er allsidig og utfordrende, og med gode muligheter til å utvikle både Putsj og egne ferdigheter. Vi ser etter deg som har sansen for redaksjonelt arbeid, godt håndlag med tekst, jobber strukturert og har meninger om og ideer til hva Putsj og Putsj.no bør være framover. Du har noe erfaring med journalistikk, tekstredigering, og utforming av magasiner eller nettmagasiner.

Vi søker deg som

  • Har erfaring med journalistikk, tekstredigering og utforming av magasiner eller nettmagasiner
  • Har erfaring fra arbeid i og oppfølging av en redaksjon
  • Er strukturert, kreativ, og god på samarbeid og formidling

I tillegg til dette vil organisasjonserfaring, kjennskap til miljø- og klimarelaterte spørsmål og noen form for ledererfaring være en fordel.

Arbeidsplass er Natur og Ungdoms kontor sentralt i Oslo. Nettredaktøren deltar på Natur og Ungdoms nasjonale arrangementer, og noe helge- og kveldsarbeid må påregnes. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 prosent, men det kan også være aktuelt å jobbe i 80 prosent en periode. Dette avtales nærmere, skriv gjerne hva som passer for deg i søknaden. En hundre prosentstilling lønnes med 17 525 kroner brutto/mnd.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV, og gjerne arbeidsprøver eller annet tidligere arbeid du anser som relevant. Søknadsfristen er søndag 7. mai, og ansettelse skjer av sentralstyret i Natur og Ungdom i månedsskiftet mai/juni. Tiltredelse i slutten av juli, om mulig noe opplæring i juni. Dette avtales nærmere.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!
Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 99 11 29 32, dagligleder@nu.no
Om stillingen: Maria Birkeland Olerud (nettredaktør i Putsj): 97 98 26 92, maria@putsj.no

Publisert 27. mars 2017

Topp