ForsidenUtlysningerØkonomisjef

Natur og Ungdom søker Økonomisjef

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 27.05.2018
HeltidFast stilling

Vil du være med å drifte og styrke økonomien til Norges største miljøorganisasjon for ungdom? Natur og Ungdom har ledig stilling som økonomisjef.

Som økonomisjef vil du sammen med daglig leder ha ansvar for oppfølging og videreutvikling av økonomien til av Norges største ungdomsorganisasjoner.

Økonomisjefen jobber tett med de andre i administrasjonen, og må kunne jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre. Vedkommende jobber med regnskapsføring av både inntekter og utgifter i nettbasert regnskapsprogram, som kontroll og kontering av bilag, utbetalinger av fakturaer og reiseregninger, og fakturering og purring på annonsekjøpere og andre kunder. Mye arbeid foregår også i Excel. Mye av arbeidstiden går med til slike rutinemessige økonomioppgaver. Økonomisjefen er videre med på å følge opp Natur og Ungdoms lokallagsfond, et fond der lokallagene kan søke om pengestøtte fra sentralleddet.

Økonomisjefen er ansvarlig for å føre og kontrollere fylkeslagenes regnskap, og å bistå fylkeslagene og deres sekretærer med økonomiarbeid. Dette innebærer å holde dem oppdatert på økonomisk situasjon, bistå med søknads- og rapporteringsarbeid og å hjelpe med å forberede økonomisaker til lagenes årsmøter. Videre bistår økonomisjefen sentralstyret med økonomien i deres prosjekter. Økonomisjefen jobber også med økonomiske samarbeid og å videreutvikle inntektsarbeidet til Natur og Ungdom gjennom årlige og halvårlige strategier – dette kan være å få flere faste givere, nye økonomiske samarbeid eller styrking av fylkeslagenes økonomi.

Stillingen har mye ansvar, og gir god arbeidserfaring innen økonomi og administrasjon i en stor organisasjon.

Vi søker deg som:

  • Er strukturert, ryddig og ansvarsfull
  • Har kunnskap om og interesse for regnskap og økonomiarbeid
  • Jobber godt både i samarbeid og selvstendig
  • Gjerne har et sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom
  • Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 963 kr brutto/mnd. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og dine tanker rundt jobben. Legg ved CV. Søknadsfrist er 27. mai, og ansettelse skjer av sentralstyret i juni. Tiltredelse i juli, og om mulig noe opplæring i juni. Dato for tiltredelse avtales nærmere.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Ikke nøl med å ta kontakt for mer informasjon om stillingens innhold eller ansettelsesprosessen:
Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 991 12 932 eller dagligleder@nu.no
Tone Jelsness (økonomisjef): 469 68 992 eller tonej@nu.no

Publisert 18. april 2018

Topp