ForsidenUtlysningerØkononomisjef

Natur og Ungdom søker Økononomisjef

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 26.05.2019
HeltidFast stilling

Vil du være med å drifte og styrke økonomien til Norges største miljøorganisasjon for ungdom? Natur og Ungdom har ledig fulltidsstilling som økonomisjef med søknadsfrist søndag 26. mai.

Som økonomisjef vil du sammen med daglig leder ha ansvar for oppfølging og videreutvikling av økonomien i Natur og Ungdom.

Økonomisjefen må kunne jobbe godt både selvstendig og kunne følge opp rutineoppgaver. Vedkommende jobber med regnskapsføring i regnskapsprogrammet xledger. Det innebærer kontroll og kontering av bilag, føring av medlemsinntekter, utbetalinger av fakturaer og reiseregninger, og fakturering og purring på annonsekjøpere og andre kunder. Mye arbeid foregår også i Excel. Mye av arbeidstiden går med til slike rutinemessige økonomioppgaver.

Økonomisjefen er ansvarlig for å føre og kontrollere fylkeslagenes regnskap, og å bistå fylkeslagene og deres sekretærer med økonomiarbeid. Dette innebærer å holde dem oppdatert på økonomisk situasjon, bistå med søknads- og rapporteringsarbeid og å hjelpe med å forberede økonomisaker til lagenes årsmøter. Videre bistår økonomisjefen sentralstyret med økonomien i deres prosjekter. Økonomisjefen jobber også med økonomiske samarbeid og å videreutvikle inntektsarbeidet til Natur og Ungdom gjennom årlige og halvårlige strategier – dette kan være å få flere faste givere, nye økonomiske samarbeid eller styrking av fylkeslagenes økonomi. Økonomisjefen er videre med på å følge opp Natur og Ungdoms lokallagsfond, et fond der lokallagene kan søke om pengestøtte fra sentralleddet.

Stillingen har mye ansvar, og gir god opplæring og arbeidserfaring innen økonomi og administrasjon i en stor organisasjon.

Vi søker deg som

  • Er strukturert, ryddig og ansvarsfull
  • Har kunnskap om og interesse for økonomiarbeid og organisasjonsdrift
  • Gjerne har et sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, nye venner og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe for miljøengasjert ungdom og bidra til miljøseire.

Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes etter avtale med minst 21.000 kr brutto/mnd. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og dine tanker rundt jobben. Legg ved CV. Søknadsfrist er 26. mai, og ansettelse skjer av sentralstyret i juni. Tiltredelse i juni, juli eller august, og avtales nærmere.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no

Ikke nøl med å ta kontakt for mer informasjon om stillingens innhold eller ansettelsesprosessen:

Therese Hugstmyr Woie (daglig leder): 907 27 377 eller dagligleder@nu.no
Milly Meyer (økonomisjef): 970 27 571 eller millym@nu.no

Publisert 8. mai 2019

Topp