ForsidenUtlysningerOrganisasjonsekretær

Natur og Ungdom søker organisasjonsekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 24.05.2020
HeltidFast stilling

Vil du arrangere seminarer og leirer, koordinere arbeid med lokal- og fylkeslag og ha hovedansvar for Natur og Ungdoms organisatoriske arbeid? Vi har ledig stilling som organisasjonssekretær med søknadsfrist søndag 24. mai.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med 9000 medlemmer og 60 lokallag over hele landet. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som organisasjonssekretær, med arbeidssted i Oslo. Tiltredelse er i juni.

Organisasjonssekretæren har hovedansvar for det organisatoriske arbeidet til Natur og Ungdom. Dette innebærer planlegging og oppfølging av årsplaner og strategier i sentralleddet. Organisasjonssekretæren står også for arrangering av Natur og Ungdoms nasjonale arrangementer, som sommerleir og landsmøte – både det praktiske og logistiske, og mobilisering, program og informasjon. Videre koordinerer den ansatte fylkessekretærenes arbeid ute i fylkes- og lokallag, gjennom jevnlig kontakt og møter. Stillingen har altså noen personaloppgaver. Organisasjonssekretæren deltar på møter i arbeidsutvalget, og deltar med det i Natur og Ungdoms ledelse. Organisasjonssekretæren skal være en drivkraft i både utvikling og daglig drift av organisasjonen.

Jobben krever at du er løsningsorientert og idérik, og at du kan jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre. Vi ser etter en person som kan motivere andre, og som har god oversikt og struktur. Erfaring fra organisasjonsarbeid og miljøengasjement vil være en fordel.

Vi søker deg som

  • Er strukturert, ryddig og ansvarsfull
  • Er kreativ og initiativrik
  • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
  • Har erfaring med organisasjonsarbeid

Vi kan tilby:

  • Ung og engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum
  • Godt arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Oslo. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes etter avtale, med minst 22.000 kr brutto/mnd.
For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

Søknadsfristen er søndag 24. mai. Tiltredelse er i juni, juli eller august og avtales nærmere.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål:
Johanne Frost Klepp (daglig leder): 413 48 305 eller dagligleder@nu.no
Erik Rindal Holden (organisasjonssekretær): 924 68 019 eller erikh@nu.no

Publisert 4. mai 2020

Topp