ForsidenUtlysningerOrganisasjonsrådgiver

Sosialistisk Ungdom søker organisasjonsrådgiver

Utlysning fra: Sosialistisk Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 14.06.2020
HeltidFast stilling

Sosialistisk Ungdom (SU) er Sosialistisk Venstreparti (SV) sitt ungdomsparti. SU er Norges største feministiske og sosialistiske ungdomsorganisasjon. Vi kjemper for miljø, internasjonal solidaritet og rettferdig fordeling.

SU er en organisasjon i vekst og vi ser etter en organisasjonsrådgiver som kan bidra til videre utvikling av organisasjonen. Organisasjonsrådgiver vil arbeide tett på generalsekretær og resten av arbeidsutvalget. Du vil bistå sentralstyret og arbeidsutvalget i koordinering og gjennomføring av prosjekter og nasjonale arrangementer. Organisasjonsrådgiver har også hovedansvaret for administrasjon og daglig drift av hovedkontoret. Du vil følge opp henvendelser fra samarbeidspartnere og medlemmer, nettbutikk, frifond og annet forefallende kontorarbeid. Organisasjonsrådgiver har også en sekretærfunksjon for arbeidsutvalget og deltar på ukentlige møter med arbeidsutvalget.

En vesentlig del av formålet med stillingen som organisasjonsrådgiver er å styrke SUs organisatoriske arbeid, for å fremme SUs politiske syn. Den som skal få stillingen forutsettes å kunne tilslutte seg hovedtrekkene i vårt politiske prosjekt.

Organisasjonsrådgiver vil være redaktør for SUs nye nettsider (lanseres i sommer). Det er ønskelig at vedkommende kan jobbe med ekstern politisk kommunikasjon, blant annet gjennom nettsiden og gjennom sosiale medier. Vedkommende bør ha politisk teft og forståelse for norsk politikk.

Vi ser etter deg som kan arbeide selvstendig og strukturert for å sikre fremdrift i viktige prosjekter. Du må være innstilt på alt fra rutinearbeid til oppfølging av ulike prosjekter, og til å medvirke i den strategiske utviklingen av organisasjonen. Du må evne å jobbe med flere ulike oppgaver parallelt. SU er en ung og til tider hektisk arbeidsplass. Kontorsjef jobber for det meste selvstendig og sammen med arbeidsutvalget, men må også kunne samarbeide med andre i organisasjonen.

Sentrale ansvars- og arbeidsoppgaver:

 • Bidra til utvikling og koordinering av det organisatoriske arbeidet sammen med arbeidsutvalget og sentralstyret.
 • Bistå i planleggingen og gjennomføring av prosjekter, kampanjer og arrangementer.
 • Publisere innhold for SU på sosiale medier og nettsider.
 • Medlemshåndtering og oppfølging av lokal- og fylkeslag.
 • Ansvar for forvaltning av Frifond-støtteordningen.
 • Håndtering og forsendelse av profileringsartikler.
 • Andre oppgaver kan tillegges stillingen ved ønske og behov.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Relevant utdanning innenfor politikk, samfunnsfag, kommunikasjon m.m. Relevant erfaring kan kompensere for utdanning.
 • Erfaring fra organisasjonsarbeid eller lignende arbeid.
 • Interesse for politisk arbeid og kommunikasjon.
 • Evnen til å jobbe effektivt, grundig og strategisk, både med andre og alene.
 • Nytenkende og initiativrik.

Praktisk informasjon om stillingen

Startlønn er lønnstrinn 27 ved Statens lønnsregulativ. Alle ansatte er omfattet av tariffavtale.  Organisasjonsrådgiver har i utgangspunktet normal arbeidstid med kjernetid og fleksitidsordning. Noe kvelds- og helgejobbing vil kunne påregnes i forbindelse med større arrangementer. Vi holder til i fine lokaler på Tøyen i Oslo, og deler fellesarealer med SVs partikontor. Kontoret har også tilgang på treningsrom i bygget.

Søknad med CV sendes på e-post til aila@su.no innen 14. juni. Attester og referanser blir etterspurt først ved et eventuelt intervju. Om du har spørsmål om stillingen kan du kontakte generalsekretær Aila Kamaly på tlf 994 43 274.

Ønsket oppstart: Juli 2020, eller etter avtale. 

Publisert 26. mai 2020

Topp