ForsidenUtlysningerOrganisasjonsrådgiver – fast 100% stilling

LNU søker organisasjonsrådgiver – fast 100% stilling

Utlysning fra: LNU

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 18.11.2021
HeltidFast stilling

 

Vi søker en trygg og selvstendig rådgiver som vil styrke barne- og ungdomsorganisasjonenes kompetanse på å forebygge og håndtere seksuelt grenseoverskridende atferd. 

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) er en paraplyorganisasjon for 97 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. Sekretariatet i LNU består av rundt 20 ansatte og holder til på Frivillighetshuset på Tøyen.  

LNU har i over 20 år jobbet systematisk med å gjøre barne- og ungdomsorganisasjonene til trygge møteplasser for barn og unge gjennom prosjektet Trygg. I dag holder vi hyppige kurs, utvikler ressursmateriell, lærer opp ca. 100 trygg-ambassadører årlig og bistår i håndteringen av krevende saker i organisasjonene hvert år. Nå søker vi en rådgiver som kan overta ansvaret for en av LNUs største kompetansesatsinger.  

LNU tilbyr kompetanseopplegg til medlemsorganisasjonenes sentralledd som svarer på deres felles utfordringer, og som de ikke har tilgang til fra andre. Kompetansearbeidet vårt bidrar også til at organisasjonene kan bygge nettverk og lære av hverandre gjennom erfaringsutveksling.  

Organisasjonsrådgiver er en av to stillinger knyttet til LNUs kurs- og kompetansearbeid. Stillingen inngår i avdeling for kompetanse og interessepolitikk.  

Sentrale arbeidsoppgaver:  

 • Ansvar for LNUs prosjekt Trygg! om forebygging og håndtering av seksuelt overskridende arbeid. 
 • Rapporteringsansvar for Trygg-prosjektet til bevilgende myndigheter 
 • Veiledning og bistand til organisasjoner i håndtering av varslingssaker 
 • Rådgivning til organisasjoner i deres arbeid med å utvikle retningslinjer for håndtering av varsler og bygge en trygg organisasjonskultur. 
 • Opplæring i Trygg-materialet for barne- og ungdomsorganisasjoner og andre relevante samarbeidspartnere 
 • Videreutvikle LNUs medlems- og kompetansearbeid med nye arbeidsmetoder og på nye saksområder  

Oppfølging og utvikling av Trygg-prosjektet utgjør om lag 60 % av stillingen. 

Vi søker deg som har erfaring i å bygge god organisasjonskultur og håndtere krevende saker, gjerne som leder av en barne- og ungdomsorganisasjon. Erfaring med arbeid med forebygging av seksuelt overskridende adferd er en fordel. Det vil bli lagt sterk vekt på personlig egnethet i stillingen, og det forventes at man kan opptre profesjonelt, trygt og ryddig i møte med medlemsorganisasjoner.  

 

Hos oss i LNU får du: 

 • jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø 
 • lønnsinnplassering mellom 453 000 og 520 000 kr i brutto årslønn 
 • fleksibel arbeidstid 
 • felles lunsj og mulighet til trening i arbeidstiden 
 • god pensjonsordning 

Ønsket oppstart er 1. februar 2022 eller så raskt som mulig. Personer med innvandrerbakgrunn eller nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke. Vi tilrettelegger arbeidsplassen ved behov. Les mer om LNU som arbeidsplass her. 

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte avdelingsleder Kim Kantardjiev på 977 20 102 eller organisasjonsrådgiver Ane Maus Sandvig på 470 37 235.  

Søknad med CV sendes innen torsdag 18. november på e-post til jobb@lnu.no. Merk e-post med Søknad organisasjonsrådgiver. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.  

Publisert 8. november 2021

Topp