ForsidenUtlysningerOrganisasjonsrådgiver, kompetanse og organisasjonsutvikling

LNU søker organisasjonsrådgiver, kompetanse og organisasjonsutvikling

Utlysning fra: LNU

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 16.02.2020
HeltidFast stilling

Vi søker en rådgiver med interesse for kompetansearbeid og organisasjonsutvikling for å styrke LNUs arbeid med å bistå barne- og ungdomsorganisasjonene i Norge.

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) er en paraplyorganisasjon for 98 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. Sekretariatet i LNU består av rundt 20 ansatte og holder til på Frivillighetshuset på Tøyen.

LNU tilbyr kompetanseopplegg til medlemsorganisasjonenes sentralledd som svarer på deres felles utfordringer, og som de ikke har tilgang til fra andre. Kompetansearbeidet vårt bidrar også til at organisasjonene kan bygge nettverk og lære av hverandre gjennom erfaringsutveksling. 

Organisasjonsrådgiver er en av to stillinger knyttet til LNUs kurs- og kompetansearbeid. Stillingen inngår i avdeling for kompetanse og interessepolitikk.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Planlegge, utvikle og gjennomføre kurs, veiledning og annet kompetansearbeid overfor LNUs medlemsorganisasjoner.
  • Videreutvikle LNUs medlems- og kompetansearbeid med nye arbeidsmetoder og på nye saksområder som mangfold, rekruttering, ledelse og bærekraftsmålene.
  • Oppfølging av LNUs medlemmer inkludert informasjonsinnhenting og rådgivning.

Vi søker deg

som har erfaring med kompetanseutvikling i organisasjoner og organisasjonsutvikling. Du har bred erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten, gjerne på ledernivå. Erfaring med relevante tema som ledelse, mangfold, rekruttering, bærekraft eller organisasjonsutvikling teller positivt, og erfaring med digitale kurs- og formidlingsplattformer er en fordel. Du trives i en rådgiverrolle, er god på å bygge tillit og evner å formidle kompliserte tema på en forståelig og engasjerende måte. En selvstendig og ryddig arbeidsstil er en forutsetning.

Hos oss i LNU får du

  • jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer,
  • lønnsinnplassering mellom 437 000 kr og 472 000 kr i brutto årslønn,
  • fleksibel arbeidstid,
  • felles lunsj og mulighet til trening i arbeidstiden,
  • god pensjonsordning.

Ønsket oppstart er 24. mars 2020 eller etter avtale. Personer med innvandrerbakgrunn eller nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke. Vi tilrettelegger arbeidsplassen ved behov. Les mer om LNU som arbeidsplass her.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte avdelingsleder Kim Kantardjiev på 977 20 102.

Søknad med CV sendes innen søndag 16. februar på e-post til jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

Publisert 8. februar 2020

Topp