ForsidenUtlysningerOrganisasjonssekretær

Natur og Ungdom søker organisasjonssekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 30.04.2017
HeltidFast stilling

Vil du arrangere spennende arrangementer, følge opp arbeid i fylkene og ha hovedansvar for Natur og Ungdoms organisatoriske arbeid? Vi har ledig stilling som organisasjonssekretær.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har over 7 800 medlemmer og over 70 lokallag over hele landet. Lokallagene jobber med miljøproblemer der de bor. Natur og Ungdom har nå ledig stilling som organisasjonssekretær, med arbeidssted i Oslo.

Organisasjonssekretæren har hovedansvar for det organisatoriske arbeidet til Natur og Ungdom. Dette innebærer arrangering av Natur og Ungdoms nasjonale arrangementer, oppfølging av fylkessekretærenes arbeid ute i fylkes- og lokallag, og gjennomføring av organisasjonsprogrammet som landsmøtet vedtar hvert år. Organisasjonssekretæren deltar i utvikling og ledelse av organisasjonen og sitter i det utvida arbeidsutvalget.

Jobben krever at du er løsningsorientert og idérik, og at du kan jobbe godt både selvstendig og i samarbeid med andre. Vi ser etter en person som kan være en drivkraft i organisasjonsarbeidet i Natur og Ungdom, som kan motivere andre og som har god oversikt og struktur. Erfaring fra organisasjonsarbeid og miljøengasjement vil være en fordel.

Vi søker deg som:

• Er strukturert, ansvarsfull, kreativ og initiativrik
• Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid
• Har erfaring med organisasjonsarbeid
• Har sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby:

• Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø
• Spennende utfordringer, høyt tempo og frihet til å forme egen arbeidshverdag
• Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Oslo. Vi oppfordrer deg som er under 26 år til å søke på stillingen, men alle søknader blir vurdert. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Stillingen er i 100 % og lønnes med 17 525 kr brutto/mnd.

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er søndag 30. april, og ansettelse skjer av landsstyret 21.-22. mai. Tiltredelse i slutten av juli.

Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Hvis du har spørsmål kan du gjerne ta kontakt:
Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 99 11 29 31 eller dagligleder@nu.no
Om stillingen: Sigrid Høeg (organisasjonssekretær): 46 46 81 32 eller sigridh@nu.no

Publisert 21. mars 2017

Topp